Gazete Vatan Logo

Dünya Kadınlar Günü Google'da Doodle oldu!

Dünya Kadınlar Günü Google'da Doodle oldu. Tüm dünyada her yıl 8 Mart'ta kutlanan Dünya Kadınlar Günü'nü Google'da unutmadı ve Doodle olarak sayfasına taşıdı. İşte en güzel Kadınlar Günü mesajlarını haberimizde derledik.

Dünya Kadınlar Günü Google'da Doodle oldu!

Google Doodle'da bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Tam 12 hikayenin yer aldığı Doodle'da; aşk, güven, mücadele ve hastalık gibi konular işlendi. İşte Dünya Kadınlar Günü'ne özel en anlamlı sözler...

EN GÜZEL KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI

- Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Günü'nü kutluyorum.

- 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk getirsin. Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun

- Doğumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım.

- Kadınlar İnsanlığın devamı için olmazsa olmazdır. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramandır. Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun.

- Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Kadınlar günün kutlu olsun.

- Bu dünyadaki hiçbir canlı bir kadın kadar güçlü değildir. Hem kariyerinde üstlere çıkarken hem de evini en güzel şekilde idare eder. Onun iç güzelliğine saygı gösterin.
- Eğer onlara hak ettikleri gibi saygı gördüklerini ve sevildiklerini hissettirirseniz, sizden daha büyük şeyler istemezler. Size küçük şeylerin karşılığı olarak sonsuz mutluluk verirler.
- Kadınsınız diye hiçbir şeyden korkmayın. Sizin kalbiniz güçlü olduğu için aslında en güçlü kişi sizsiniz. Hiçbir zaman güçlü olduğunuzu unutmayın.

Haberin Devamı