Gazete Vatan Logo

Dünürünü kuma almak istedi karşı çıkan eşini dövdü!

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde Hasan Y., gönül ilişkisi yaşadığı dünürü Zekiye A.’yı 8 çocuğunun annesi eşi Elif Y.’nin (46) üzerine kuma getirmek istedi.

Dünürünü kuma  almak istedi karşı  çıkan eşini dövdü!

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde Hasan Y., gönül ilişkisi yaşadığı dünürü Zekiye A.’yı 8 çocuğunun annesi eşi Elif Y.’nin (46) üzerine kuma getirmek istedi. Elif Y. buna karşı çıkınca Hasan Y., sokak ortasında parke taşıyla eşini dövüp, burnunu ısırdı. Başına ve eline 23 dikiş atılan Elif Y., savcılığa başvurup eşinin tutuklanmasını istedi.

‘Beni öldürecek’

Yaşadıklarını anlatan Elif Y. “Kocamın, gelinimin annesiyle beni aldattığını öğrendim. Daha sonra eşim bu durumu kabul edip, bu kadını benim üzerine kuma getireceğini söyledi. Bende bu durumu kabul etmediğim için sürekli bana şiddet uygulamaya başladı. O kadının yönlendirmesiyle kocam iyice bizim üzerimize gelmeye başladı. Eşim, önce bu kuma olayına karşı çıkan kızımı dövdü, sonra beni kilit taşıyla kafamı yardı. Bu adamı bir an önce yakalasınlar. Aksi takdirde beni veya kızlarımı öldürecek” diye konuştu.