Gazete Vatan Logo

Dün karısını bu sabah da servis şoförünü öldürdü

Dün karısını bu sabah da servis şoförünü öldürdü

Bartın'ın Amasra ilçesinde bir kişi, bilinmeyen bir nedenle önce eşini, bu sabah saatlerinde ise servis şoförünü öldürdü. Olayın ardından kaçan zanlıyı arama çalışmaları sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, olay Bartın’ın Amasra ilçesi Şükürler köyünde meydana geldi. Köyde evi bulunan Fikri T., dün akşam saatlerinde eşi Gülüfer T.’yi evinden yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki ormanda bulunan tarlaya konuşmak için getirdi. İddialara göre, burada bilinmeyen bir nedenle eşini silahla vurdu. Olay sonrası köy kahvesine gelen Fikri T., kahvede karşılaştığı işçi servisinin şoförü Muhammet A. ile kahvede oturarak bir süre sohbet etti.

Bu sabah saatlerinde köydeki işçileri aracıyla şehir merkezine götürmek isteyen servis şoförü Muhammet A., evinden çıkarak işçi servisiyle köy kahvesinin önüne geldi. Daha sonra Fikri T., şehir merkezine gelmek için Muhammet A.’nın servisine bindi. Şoför mahallinin yanındaki koltuğa oturan Fikri T., belinden çıkardığı silahla Muhammet A.’ya ateş etti. Göğsünden ve başından kurşun yiyen Muhammet A., olay yerinde hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

İkinci cinayeti işleyen Fikri T., hızla araçtan inerek olay yerinden uzaklaştı. Köy sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri araçta incelemede bulundu. Daha sonra Fikri T.’nin evine gelen ekipler bilgi almak eşi Gülüfer T.’ye ulaşmak istedi. Ancak mahalle sakinlerinin de yardımıyla yapılan araştırmada Gülüfer T.’nin yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki tarladaki kulübede cesedine rastlandı.

Cumhuriyet Savcısı köye gelerek olayla ilgili incelemelerde bulundu. İşçi servisinin şoförü Muhammet A.’nın cesedi hastane morguna kaldırılırken, Gülüfer T.’nin cesedi de yapılan incelemelerin ardından hastane morguna kaldırılacak. Jandarma ve polis ekipleri olay sonrası firar eden Fikri T.’yi ise her yerde arıyor.