Gazete Vatan Logo

Dumankaya Ritim'le her yere yakın yaşam lüksü!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, 2 Kasım 2011 Çarşamba günü Feriye’de düzenlenen sabah kahvaltısında, Maltepe’de başlayacağı yeni projesi Dumankaya Ritim İstanbul’a dair detayları paylaşırken, projenin ön satışının yakında başlayacağını duyurdu.

Dumankaya Ritim'le her yere yakın yaşam lüksü!

Toplantıda Dumankaya Ritim İstanbul yatırımına dair bilgiler veren Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya konuyla ilgili olarak, “Kısa süre içinde inşasına başlayacağımız Maltepe’de ki yeni projemiz ile Maltepe’nin çehresini değiştirmeye hazırlanıyoruz. 48 yıldır Dumankaya olarak sahip olduğumuz tecrübe ile yeni geliştirdiğimiz her projede kente kimlik katan yaşam alanları kazandırma misyonu ile hareket ettik. Bu doğrultuda projelerimizde her zaman farklılıklar olması ve bulunduğu bölgenin çehresini değiştirme de katkıda bulunması bizim için çok önemli. Bu çok seçkin projemizde de sunacağımız her ihtiyaca cevap verecek olan yaşam alanları ve sosyal donatıları ile bu sefer de Dumankaya İnşaat farkını Maltepe’de yaşatacağız” dedi.

Dumankaya İnşaat projelerini incelemek için tıklayın!

Dumankaya İnşaat’ın 2011 yatırımlarına ve gelecek hedeflerine dair konuşan Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, “2011 yılı kapsamında planladığımız bütün yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Her zaman müşterilerin ihtiyaç duyduğu ve talep ettiği projelerle onların karşısına çıkmak için çaba sarfediyoruz. Dumankaya Ritim İstanbul ile konut ve ticari alanların yanı sıra projenin sahip olduğu sosyal, kültürel ve ticari donatılar eşliğinde yeni ve seçkin bir yaşam alanı sunuyoruz. Bu bağlamda Dumankaya farkını ve konforunu İstanbul’un sahip olduğu ritim ile sentezleyerek Maltepe’de yaşatacağız. Görselliğin yanı sıra mağazaları, sosyal tesisleri ve hizmetleriyle Ritim İstanbul hiçbir sosyal donatının ve teknik imkanın eksikliği hissedilmeyecek” dedi.

Haberin Devamı

Maltepe’ye yeni yaşam alanı: Dumankaya Ritim İstanbul

İstanbul Anadolu yakasında, Maltepe’nin en merkezi yerinde gerçekleştirilecek ve 2 faz halinde inşa edilecek olan Dumankaya Ritim İstanbul minimal estetiğin en yeni yorumunu sergileyen bir mimariye sahip olacak. DB Mimarlık - Bünyamin Derman tarafından projelendirilen Dumankaya Ritim İstanbul, her yönüyle gerçek bir yaşam alanı.

Her ihtiyaca cevap verecek yaşam alanları & daire seçenekleri

Haberin Devamı

Maltepe E-5 karayolu üzerinde yükselecek ve 2 fazdan oluşacak projenin ilk fazında 36-37 m2arasında stüdyo, 60-72m2 arasında 1+1, 73-77 m2 arasında 1,5 +1, 95-111m2 arasında 2+1 ve 156-162m2 arasında değişen büyüklüklerde 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 176 daire, 35-116 m2 arasında değişen 31 adet mağaza, 42-121 m2 arasında değişen 33 adet ofis in bulunacağı 1.faz toplam 19179.. m2 satış alanına sahiptir.

Projenin geneline baktığımızda Ritim İstanbul’da stüdyodan loft dairelere, home-officelerden cadde mağazalarına 1225 bağımsız bölümden oluşan seçenekler yer alacaktır.

Hem oturumcuya hem yatırımcıya hitap edecek detaylar

Zemin katlarda yer alacak cadde mağazaları, rezidans blokların girişlerindeki yüksek tavanlı ve son derece şık lobi alanları, kat bahçelerinin bulunduğu ara katlarda ki dinlenme alanları, lounge, restoran ve seyir terası ve kültür merkezini içinde barındıran özel alanlar…


Cadde mağazaları, süpermarket, ofis ve bürolar, açık yüzme havuzları, Athletic-o Sports Club spor merkezi, auto showroom…
İçinde bulunan fuayesi, konferans salonu ve sanat galerisi ile Anadolu Yakası’nın çok önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan kültür merkezi…

Haberin Devamı


Tüm bu özellikleri ile oturumcular ve yatırıcımlar için hem konum hem de sosyal yaşam anlamında cezbedici özelliklere sahip olmasıyla dikkat çekiyor Dumankaya Ritim İstanbul.

Her yere yakın bir yaşam keyfi

Maltepe E-5 karayolu üzerindeki Ritim İstanbul, bölgenin 2 kat büyüyerek, bölgenin en büyük alışveriş merkezi olan Carrefour Maltepe Park AVM’ye komşu olacak. İnşaatı tamamlanmak üzere olan Kadıköy-Kartal metrosunun Maltepe durağı hemen yanı başında olan proje, Kartal vapur ve deniz otobüsüne 10 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 15 dakika uzaklıkta. Projenin bulunduğu bölge içinde dünyanın en büyük Adliye sarayı, Türkan Saylan Kültür Merkezi, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Titanic Business Hotel gibi önemli tesisler bulunuyor.