Gazete Vatan Logo

Dumankaya'nın Ödüllü Kazananları Açıklandı

Dumankaya İnşaat’ın Instagram üzerinden gerçekleştirdiği fotoğraf yarışmasının kazanan resimleri ve oylama sonuçları belli oldu!

Dumankaya İnşaat’ın www.facebook.com/dumankaya adresi üzerinden 10 Nisan -09 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen ve #istanbulunritmi @dumankaya etiketleriyle İstanbul’un ritmini anlatan fotoğraf yarışması 1. si Nurali Polater oldu.

Ritim İstanbul hakkında tüm detaylar için tıklayın!

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşlarından Dumankaya İnşaat’ın 10 Nisan -09 Mayıs tarihleri arasında #istanbulunritmi @dumankaya etiketleriyle Instagram üzerinden gerçekleştirdiği fotoğraf yarışmasının kazanan resimleri ve oylama sonuçları belli oldu!

İstanbul’un ritmini anlatan özel karelerin paylaşıldığı yarışmaya başvurular arasından en fazla sayıda oyu alan ilk 50 fotoğraf, Dumankaya İnşaat Kurumsal İletişim Uzmanı Didem Coşkun, Boomerang Sosyal Medya Ajansı Yönetici ortağı Evren Kacar ve fotoğraf sanatçısı Işık Bozkurt’tan oluşan jüri tarafından yeniden değerlendirildi ve ilk üçe girenler belirlendi.

“İstanbulun Ritmi” yarışmasının birincisi “Balık Tutan Adamlar” resmi ile Nurali Polater oldu. Martılar ve İstanbul resmi ile ikinciliği kazanan Gamze Türkönder’i, “İnsanlar” görseliyle üçüncü olan Gürkan Cabadak takip etti. Yarışmada ayrıca “Kız Kulesi” resmi ile Oytun Aybaşlı beğeni ödülü almaya hak kazandı.

Haberin Devamı

Dumankaya Ritim İstanbul, sosyal olanakları, iletişim bilgileri ve tüm detayları için tıklayın!

Birinciye CANON EOS 1100d+18-55 mm Dijital Fotoğraf Makinesi

“Balık Tutan Adamlar” resmi ile 1. olan Nurali Polater CANON EOS 1100d+18-55 mm Dijital Fotoğraf Makinesi’nin sahibi oldu. İkinci olan Gamze Türkönder, SAMSUNG HT- E355 DVD Ev Sinema Sistemi ve üçüncü olan Gürkan Cabadakise LAXON ACTIVE 8EX Fotoğraf Çerçevesi kazandı.

Dereceye giren fotoğraflara www.facebook.com/dumankaya adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.