Gazete Vatan Logo

Dumankaya Mozaik'e yoğun ilgi

Sancaktepe'de yükselen Dumankaya Mozaik'te 2. etap satış tarihi de öne çekilecek.

Dumankaya inşaat’ın “Hayatlarımız tek tip değilken, evlerimiz neden öyle olsun?” mottosuyla Sancaktepe’de hayata geçirdiği Dumankaya Mozaik projesinin birinci etabı büyük ilgi gördü.

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat’ın, Anadolu Yakası’nın en önemli merkezlerinden Sancaktepe’de, farklı mimari tarzları tek bir çatı altında buluşturduğu Dumankaya Mozaik projesi, birinci etabına kısa sürede gösterilen büyük ilgi sayesinde 1. etap satışlarını tamamlandı. 252 konutluk birinci etabına kısa sürede gösterilen büyük ilgi, ikinci etabın hazırlıklarını da hızlandırdı.

Sancaktepe’ye Farklı Bir Bakış Kazandıracak

Şehrin kimliğine ve mimari hafızasına yeni bir soluk, yeni bir karakter katarken aynı zamanda bireylerin hayatına da dokunacak Dumankaya Mozaik projesi, sahip olduğu yüzde 70 yeşil alan, sosyal donatılar ve farklı mimari zevklerin uyumlu bir şekilde bir araya gelmesi ile Sancaktepe’ye farklı bir bakış açısı kazandıracak. 64 dönüm alan üzerinde 3 etapta toplam 799 daire ve 1 iş yerinden oluşan Dumankaya Mozaik, yaşamın ve hayatı yaşama biçimlerinin farklılıkları ve bu farklılıkların mükemmel uyumunu yansıtıyor.

Haberin Devamı

Dumankaya Mozaik nerede?

Anadolu Yakası’nda kurulacak Şehir Hastanesi’ne 5 dakika mesafede olan, çevre yoluyla otoyola direkt bağlantı noktalarının kesiştiği bir alanda konuşlandırılan proje aynı zamanda yatırımcılar için de oldukça cazip.

2. etap satış tarihi öne çekiliyor

Dumankaya Mozaik projesinin gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, “Dumankaya Mozaik projemiz ile hayatın tüm renklerini, farklı mimari yaklaşımlarını ve daire tiplerini bir arada sunuyoruz. Bu projede, alışılagelmiş tek tip konutlardan sıyrılarak, her zevke, her tarza hitap eden farklı mimari yapıları aynı çatı altında toplamayı amaçladık. Daire sahibi olmak isteyenler de bu faklılıkları ve Dumankaya Mozaik’in çizgi dışı konseptini görmüş olacaklar ki, ilk etap satışlarımız çok kısa bir süre içerisinde tamamlandı. Tüketici nezdinde bu şekilde bir takdir almak bizi oldukça mutlu etti. 2. etap satışlarımızı da planlanan tarihten öne çekmeye düşünüyoruz”, dedi.

Haberin Devamı

Çeşitli dış cephe özelliklerindeki binaları uyumla bir araya getiren proje, ferahlığı sevenler için yüksek tavanlı daireleri, siyah ve beyazın öne çıktığı modern daireleri, meşe detaylarla tuğla duvarların sıkça kullanıldığı country tarzı daireleri ve minimalizmi sevenler için İskandinav tarzı daireleri bir araya getiriyor. 64 dönüm arazi üzerinde 3 etapta hayata geçirilecek proje içerisinde, 44 ile 47 m2 arasında değişen stüdyo daireler, 59-75 m2 arasında değişen 1+1, 78 m2 genişliğindeki 1,5+1, 88-127 m2 arasında değişen 2+1, 145-155 m2 arasında değişen 3+1 ve 208 m2 genişliğinde 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.