Gazete Vatan Logo

Dumankaya Kampanyaları 19 Eylül'de son!

Dumankaya, Ramazan ayı süresince geçerli olan “11 Ayın Kampanyası”na gelen yoğun talep ve ilgi ile kampanyayı 19 Eylül 2011 tarihine kadar uzattı.

Dumankaya Kampanyaları 19 Eylül'de son!

Ramazan Bayramında da devam eden kampanya ile “Çifte Bayram” yaşatacak olan Dumankaya, kampanya kapsamında sunduğu birçok özel fırsatı müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor.

Dumankaya projeleri için tıklayın!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, Ramazan ayına özel başlattığı “11 Ayın Kampanyası”nı yoğun ilgi nedeniyle 19 Eylül 2011 tarihine kadar uzatarak, konut almak isteyenlere “Çifte Bayram Kampanyası” yaşatacak.

Vade farksız 40 aya varan sabit taksit ve %12 indirim

Kampanya kapsamında, Dumankaya İkon, Flex Kurtköy, Modern Vadi ve Adres Panorama projelerinde geçerli olmak üzere peşin alımlarda ya da konut kredisi kullanımında %12 indirim imkânı sağlanıyor. Kredi masrafı olmadan Dumankaya Finansman Sistemi ile ödemesini yapacak konut sahibi adayları ise, Dumankaya İkon ve Adres Panorama’da 24 ay, Flex Kurtköy ve Modern Vadi projelerinde de 40 aya kadar sıfır faiz ile ödeme şansına sahip olacak.


Peşinat sizden taksitler kiracınızdan

Avantajlı ödeme planları sunan “Çifte Bayram Kampanyası” ile konut sahibi adayları, yapacakları peşinat ödemesinden sonra konut teslimine kadar ödeme yapmıyor ve teslimden sonra taksitleri kiracıları tarafından ödenebiliyor. Esnek ödeme seçenekleri de sunan yeni kampanyada daire sahibi adaylar peşinat ödemesini daire teslimine erteleyerek, hemen daire taksitlerini ödemeye başlayabilecekler.

Haberin Devamı