Gazete Vatan Logo

Dumankaya'dan Ev Arayanlara Müjde!

Dumankaya teslim edilmiş projelerindeki 2. el satılık ve kiralık konutları, mevcut ve potansiyel müşterileriyle profesyonel bir platformda buluşturuyor.

Dumankaya’da yaşamın başladığı tüm projelerdeki 2. el kiralık ve satılık daireler, site üzerinden bütçe aralığı, daire tipi, bölge gibi kriterlere göre listeleniyor.

Dumankaya projeleri hakkında tüm detaylar için tıklayın!

Konuyla ilgili olarak Dumankaya Satış ve Pazarlama Direktörü Ufuk Kayador, “Sitenin kurulmasındaki amaç tüm Dumankaya projelerinin doğru fiyat ve doğru bilgi ile müşterilere aktarılmasıdır. Bu platformda dileyen herkes devam eden Dumankaya projelerindeki fırsat dairelerini ve tamamlanan projelerdeki satılık ve kiralık daireleri takip edebilir. Kısacası, müşteriler Dumankaya projelerini farklı farklı mecralar üzerinden incelemek ve araştırmak yerine tek bir noktada istedikleri tüm bilgiye ulaşabilirler,” dedi.

Site ayrıca, kiralık ve satılık portföy sunabilen tüm gayrimenkul profesyonellerinin de buluşma noktası olacak nitelikte tasarlandı. Emlak firmaları, eğer evaramayason.com sitesinde yayınlayacak bir Dumankaya portföyleri bulunmuyorsa, Dumankaya projelerinde yer almak isteyen tüm müşterileri için aradıkları portföyü, Dumankaya Gayrimenkul Değerlendirme Hizmetleri aracılığı ile müşterilerine sunabiliyor. İsteyen firmalar siteye ilan da verebiliyor.

Evaramayason.com, tek bir platformda hem ev arayanlara profosyonel hizmet sunarken diğer taraftan da emlak firmalarının müşterilerine hızlı ve doğru bir kanaldan ulaşmasına da yardımcı oluyor.

Haberin Devamı