Gazete Vatan Logo

Dumankaya Cityscape'te projelerini tanıttı

Dumankaya İnşaat, Dubai Cityscape fuarında Dumankaya Horizon, Dumankaya Ritim İstanbul, Dumankaya Miks, hi-Fit ve Dumankaya Mozaik projelerini görücüye çıkardı.

Dumankaya Cityscape'te projelerini tanıttı

Türkiye gayrimenkul sektörünün lider firmalarından Dumankaya İnşaat, küresel ve bölgesel gayrimenkul yatırımcıları için önemli fırsatlar sunan Dubai’deki Cityscape fuarında Dumankaya Horizon, Dumankaya Ritim İstanbul, Dumankaya Miks, hi-Fit ve Dumankaya Mozaik projelerinin tanıtımını gerçekleştirdi.
İlk kez 2013 yılında, yabancı yatırımcılar ile projelerini buluşturmak, İstanbul’u anlatmak ve Türk konut sektörüne yatırım yapmanın avantajlarını aktarmak amacıyla Cityscape fuarına katılan Dumankaya İnşaat, bu yıl Gold sponsor olarak fuarda yer aldı.
Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırma misyonu ile hareket eden bir şirket olarak İstanbul’un marka değerine ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlama anlayışıyla proje geliştiren Dumankaya İnşaat, Cityscape fuarında bölgesel ve uluslararası yatırımcılara İstanbul’u ve bu kentteki yatırım fırsatlarını, avantajlarını anlattı.
Dumankaya İnşaat’ın Cityscape fuarına katılımı ve burada gördükleri yoğun ilgi ile ilgili görüşlerini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, şunları söyledi: “Cityscape gibi dünyanın farklı bölgelerinden gayrimenkul yatırımcılarını, gayrimenkul geliştiricilerini, mimarları ve diğer paydaşları bir araya getiren fuarları markamızı ve projelerimizi tanıtmak açısından çok önemsiyoruz. Bu fuarda birçok bölgesel ve uluslararası yatırımcı ile bir araya geldik ve eşsiz güzellikteki İstanbul’a yatırımın avantajlarını, projelerimizi anlattık. Fuardan buradaki yatırımcılar ile güçlü bir diyalog kurarak ayrıldığımızı düşünüyorum.”
Dünyanın önemli merkezlerinden biri haline gelen ve tarihi, ticari hayatı, farklı kültürleri birbirine bağlayan İstanbul’da, bir yandan merkezi semtlerin en tercih edilen bölgelerinde, bir yandan da dinamik bir şekilde büyüyen metropolün gelişim trendine göre kısa sürede prim yapacak yeni lokasyonlarda projeler geliştiren Dumankaya İnşaat’ın Cityscape fuarına katılan projelerinin bilgileri şu şekilde:
Dumankaya Ritim İstanbul
İstanbul’un Anadolu yakasında, Maltepe’nin en merkezi yerinde gerçekleştirilecek ve 2 faz halinde inşa edilecek olan Dumankaya Ritim İstanbul, minimal estetiğin en yeni yorumunu sergileyen bir mimariye sahip olacak. Modern mimarisi, sahip olduğu adalar manzarası alışveriş ve sosyal donatıları ile daire sahiplerine teknoloji ve konforu bir arada sunan proje Maltepe’nin çehresini değiştirmeye hazırlanıyor.
Zemin katlarda yer alacak cadde mağazaları, rezidans blokların girişlerindeki yüksek tavanlı ve son derece şık lobi alanları, kat bahçelerinin bulunduğu ara katlarda ki dinlenme alanları, lounge, restoran ve seyir terası ve kültür merkezini içinde barındıran özel alanlar… Cadde mağazaları, süpermarket, ofis ve bürolar, açık yüzme havuzları, Athletic-o Sports Club spor merkezi, auto showroom.
İçinde bulunan fuayesi, konferans salonu ve sanat galerisi ile Anadolu Yakası’nın çok önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan kültür merkezi… Tüm bu özellikleri ile oturumcular ve yatırıcımlar için hem konum hem de sosyal yaşam anlamında cezbedici özelliklere sahip olmasıyla dikkat çekiyor Dumankaya Ritim İstanbul.
Dumankaya Horizon
Horizon ile Anadolu Yakası’nın en değerli semtlerinden biri olan Kartal’da İstanbul'da son yıllarda görülen fazlasıyla dik, dar ve iç içe geçmiş binaların aksine yatay, geniş, panoramik ve butik bir yaşam alanı hayata geçiyor. . Proje bulunduğu lokasyon, sahip olduğu Adalar manzarası, mimari ve teknik özellikleri sayesinde bölgenin en prestijli yaşam alanlarından biri olmaya aday.
Anadolu Yakası’nın önemli merkezlerinden Kartal’da yükselen Dumankaya Horizon'ı İstanbul'un en değerli rezidanslarından biri yapan temel faktör, elbette kusursuz konumu. Anadolu Yakası'nın prestij hattı olan Sahil Yolu'nda, denize sıfır bir lokasyonda yer alan proje Bağdat Caddesi ve Pendik Marina gibi stil sahibi sosyal yaşam alanlarına ve önemli ulaşım merkezlerine yakınlığı ile dikkat çekiyor.
Horizon, bulunduğu lokasyon, sahip olduğu kapanmaz Adalar manzarası, IQ Akıllı ev teknolojisi sistemi, mimari kalitesi, butik AVM’si ve anahtar teslimi dekorasyon paketleri ile Dumankaya müşterilerine ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor.
hi-Fit
hi-Fit projesi, sağlıklı yaşam mottosunu benimseyenlerin artışta olduğu, ‘beden, ruh ve zihin’ sağlığının, tüketilen besinlerin, yapılan egzersiz ve hareketlerin çok daha fazla önem verildiği günümüzde, bireylerin enerjilerini evlerinde harcayabileceği, en iyi sağlıklı yemek alternatiflerine evlerinden uzaklaşmadan erişebilecekleri daha zinde bir hayat için ihtiyaçları olan her şeyi bir arada bulabilecekleri yepyeni bir yaşam alanı imkânı sunuyor.
Fit ve zinde kalmaya olanak sağlayan 4.500 metrekare Athletic-O Kulübü’ne sahip projede, daire sahipleri evlerinden ayrılmadan Dumankaya IQ akıllı ev sistemleri sayesinde Athletic-O eğitmenleri ile irtibata geçerek ev’de spor yapmanın keyfine varabilecekler. Proje’de ayrıca 17 adet kat bahçesinde yoga’dan, golf’e, satrançtan açık hava fitness aletlerine kadar pek çok spor aktivitesi daire sahiplerinin hizmetine sunuluyor. hi-Fit’te sağlıklı yaşama dair hayata geçirilen aktivitelerin yanı sıra lezzet ve sağlığı bir arada sunan sağlıklı beslenmeyi eğlenceye dönüştüren, doğal ve lezzetli tariflerin hazırlanacağı bir de restaurant bulunuyor.
Dumankaya Mozaik
Yeni ve zarif bir dokunuş ile şehrin kimliğine katkıda bulunacak olan Dumankaya Mozaik projesi, şehrin kimliğine ve mimari hafızasına yeni bir soluk, yeni bir karakter katarken aynı zamanda bireylerin hayatına dokunacak yeni bir yaşam alanı sunuyor. Daire sahiplerinin hayatlarına değer katacak, konforlu yaşam uygulamalarının da hayata geçirileceği bu yeni proje, 3 etapta toplam 799 daire ve 1 iş yerinden oluşuyor.
Çeşitli dış cephe özelliklerindeki binaları uyumla bir araya getiren proje, ferahlığı sevenler için yüksek tavanlı daireleri, siyah ve beyazın öne çıktığı modern daireleri, meşe detaylarla tuğla duvarların sıkça kullanıldığı country tarzı daireleri ve minimalizmi sevenler için İskandinav tarzı daireleri bir araya getiriyor.
Dumankaya Miks
Atatürk Havaalanı, metro, Marmaray ve yeni yapılacak TEM bağlantı kavşağı ile ulaşım açısından da önemli bir noktada bulunan Dumankaya Miks Türkiye’nin en büyük fuar ve eğlence alanı Temapark ile Avrupa Yakası’nın en önemli sağlık tesislerinden biri olan Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanı başında bulunuyor. Dumankaya Miks içerisinde bulunan 657 suit daire ve ticari alanları ile bölgede önemli bir yatırım fırsatı sunuyor.
Projenin olduğu bölge Avrupa Yakası’nın önemli ve büyük devlet hastanesi yatırımlarından biri olan Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen yanı başında. Bölge sağlık yatırımları ile büyüyecek ve daha da genişleyerek sağlık alanında yatırım yapacak müşterilerin de ilgi odağı haline gelecek.

Haberin Devamı