Gazete Vatan Logo

Dumankaya, Cityscape Fuarı'nda

Dumankaya İnşaat, küresel ve bölgesel gayrimenkul yatırımcıları için önemli fırsatlar sunan Dubai Cityscape fuarında Horizon, Ritim İstanbul ve Modern Vadi projelerini görücüye çıkardı.

Türkiye gayrimenkul sektörünün köklü firmalarından Dumankaya İnşaat, küresel ve bölgesel gayrimenkul yatırımcıları için önemli fırsatlar sunan Dubai Cityscape fuarında Horizon, Ritim İstanbul ve Modern Vadi projelerini görücüye çıkardı.

Dumankaya İnşaat projeleri hakkında tüm detaylar için tıklayın!

Türkiye gayrimenkul sektörünün lider firmalarından Duankaya İnşaat, küresel ve bölgesel gayrimenkul yatırımcıları için önemli fırsatlar sunan Cityscape fuarında, Horizon, Ritim İstanbul ve Modern Vadi projelerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Dumankaya İnşaat, tarihi, ticari hayatı ve Asya ve Avrupa kıtasını birbirine bağlayan dünyanın önemli merkezlerinden İstanbul’da, bir yandan merkezi semtlerin en tercih edilen bölgelerinde, bir yandan da dinamik bir şekilde büyüyen metropolün gelişim trendine göre kısa sürede prim yapacak yeni lokasyonlarda projeler geliştiriyor.

Son olarak kente kimlik katan, mimaride ve inovasyonda öncü projeleri Ritim İstanbul, Modern Vadi ve Horizon projelerini hayata geçiren Dumankaya İnşaat, 2013 yılı içerisinde İstanbul’un yatırım değeri en yüksek iki bölgesinde iki yeni projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Dumankaya Horizon: Stil Sahibi, Ayrıcalıklı Yaşam Alanı

İstanbul’un Anadolu yakasının en değerli semtlerinden biri olan Kartal’da, dik, dar ve iç içe geçmiş binaların aksine yatay, geniş, panoramik ve butik bir yaşam alanı olarak tasarlanan Dumankaya Horizon, bulunduğu lokasyon, sahip olduğu Prens Adaları manzarası, mimari ve teknik özellikleri sayesinde bölgenin en prestijli yaşam alanlarından biri olmaya aday. Dumankaya Horizon bulunduğu lokasyon, sahip olduğu kapanmaz Prens Adaları manzarası, IQ Akıllı ev teknolojisi sistemi, mimari kalitesi, butik AVM’si ve anahtar teslimi dekorasyon paketleri ile bölgenin en önemli yaşam alanlarından biri olacak.

Lüksü, tasarımı ve konforu bir arada daire sahiplerinin hizmetine sunan Dumankaya Horizon, Kartal Sahil’de çok çeşitli ulaşım imkânlarına sahip merkezi bir konumda yer alıyor. Kartal vapur ve deniz otobüsüne 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 10 dakika uzaklıkta bulunan projenin bulunduğu bölge içinde dünyanın en büyük Adliye Sarayı, Türkan Saylan Kültür Merkezi, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Titanic Business Hotel Divan Otel Asia, The Green Park Hotel gibi önemli tesisler bulunuyor.

Haberin Devamı

Ünlü mimar Adnan Kazmaoğlu’nun tasarımı olan Dumankaya Horizon’ın A bloğunda 13 ticari birim ile 109 daire, B bloğunda ise 22 ticari birim ile 34 ticari ofis olmak üzere toplam 178 bağımsız ünite yer alıyor. 74-87 m2 arasında 1+1, 129-204 m2 arasında 2+1, 160-183 m2 arasında 2+1 dubleks, 206-219 m2 arasında 3+1 ve 286-299 m2 arasında 4+1 daire seçenekleri bulunan projede fiyatlar 407.000 ile 2.480.000 TL arasında değişiyor. Projenin teslim tarihi Temmuz 2015.

Ritim İstanbul: İstanbul’un Ritmini Yaşatan Proje

Modern mimarisi, sahip olduğu Prens Adaları manzarası, alışveriş ve sosyal donatıları ile daire sahiplerine teknoloji ve konforu bir arada sunan proje, İstanbul’un dinamik ilçelerinden Maltepe’nin çehresini değiştirmeye hazırlanıyor. İstanbul’un gözde yerleşim merkezlerinden Maltepe’de E5 üzerinde yer alan ve ulaşım merkezlerine yakınlığı ile de dikkat çeken Ritim İstanbul Projesi; Kartal İDO İskelesi’ne 3 km., Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 km., Kadıköy-Kartal Metro hattına ise 150 metre mesafede. Ritim İstanbul projesi tüm ulaşım alternatiflerine olan yakınlığı sayesinde şehirden kopmadan şehire kolayca bağlanmayı sağlıyor.

Haberin Devamı

İki etap halinde inşa edilecek olan Ritim İstanbul, Maltepe’nin en merkezi yerindeki konumu, kule ve katlı blokları, açık alışveriş merkezi, Athletic-o Sports Club’ı, 37. katta yer alan eşsiz Prens Adaları manzaralı lüks restoranı ve kültür merkezini de içinde barındıran sosyal donatıları ile daire sahiplerini yüksek standartta ayrıcalıklar ile buluşturuyor.

Dumankaya Modern Collection: Dekorasyonu Ve Mimarisiyle Bir İlk

Dumankaya, İstanbul Avrupa Yakası’nın en önemli noktalarından biri olan Esenyurt Bahçeşehir’de “Modern Collection” ile bölgeyi zenginleştirmeye ve sektörde yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Dumankaya Modern Collection’da kişiye özel ev tasarımı, dekorasyon ve özel Dumankaya müşteri hizmetleri ile daire sahiplerine üst düzey güvenlik ve konfor sunulacak.

Haberin Devamı

Mimari, tasarım, doğa ve ışık boyutlarıyla Dumankaya farkını İstanbul’un gelişen yaşam merkezi Bahçeşehir’e getiren, sanat ile yaşamı bir arada sunan Modern projesinin hemen yanında bulunan Modern Collection, sektörde bir ilki daha gerçekleştiriyor. Dekorasyona hazır shell teslim olarak verilecek ve böylece sektörde bir ilke imza atacak olan Dumankaya Modern Collection’da, müşteriler dairelerini Modern Collection serisi ürünleriyle kendi zevklerine göre tasarlayabilecekler.

Dumankaya Hizmetleriyle Ayrıcalıklı Bir Dünya

Dumankaya İnşaat ve projeleri hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya,

konut geliştirmenin yanı sıra sunulan hizmetlerde de farklılaşmanın önemine inandıklarını belirtti. Uğur Dumankaya sözlerine şöyle devam etti: “Günümüzde firmalar müşterilerine verdikleri değer kadar var olabiliyorlar ve kendi markalarına da o ölçüde değer katabiliyorlar. Daha doğrusu artık tüketicinin kalbine giden yol sunduğunuz hizmetin niteliğinden geçiyor. Öncelikli amacımız “her aşamada mutlu ev sahipleri” ilkemizi bir adım daha öteye taşıyarak sektörümüzde daha önce görülmemiş kalitede bir hizmet anlayışını Dumankaya müşterilerinin beğenisine sunmak.”

Dumankaya Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen 5 Yaşam Alanı Geliştiricisinden Biri

Şehrin her iki yakasında hayata geçirdiği yeni projeleri ile müşterilerine ayrıcalıklı bir yaşam imkanı sunan Dumankaya İnşaat, bugüne kadar 20 bine yakın konutun inşasına imza attı. Türkiye’nin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden biri olma başarısını yakalayan Dumankaya, istikrarlı bir grafik üzerinde seyreden, şeffaflık ve modern kurumsal yönetim ilkeleri doğrultusunda hazırlanan finansal bilgileri ile Capital 500 Türkiye listesinde cirosunu en çok artıran 25 firma arasında 3. sırada yer alıyor. Yine aynı yıl verileri ile Fortune 500 Türkiye listesinde en hızlı yükselen 5. firma unvanını alan Dumankaya, GFK Türkiye tarafından düzenli olarak yapılan Marka Bilinirliği aştırması’nın 2012 yılı sonuçlarına göre de bilinirlikte ve marka cazibesinde akla gelen ilk 2 markadan biri oldu.

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “2012 yılında elde ettiğimiz bu başarılar, köklü geçmişimizden aldığımız güç ile odaklanma, farklılaşma, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik temelleri üzerine kurduğumuz çalışma anlayışımızın ne kadar başarılı olduğunun bir göstergesi. Büyümeye, yenilenmeye ve vizyoner projelerle müşterilerimizin karşısına çıkmaya devam edeceğiz,” dedi.