Gazete Vatan Logo

Dükkan basıp dehşet saçtı: 1 ölü, 3 yaralı

Şanlıurfa’da alacak verecek meselesi yüzünden amcasının dükkanını basan şahıs, amcasını silahla vurarak öldürürken 3 kuzenini de yaraladı.

Dükkan basıp dehşet saçtı: 1 ölü, 3 yaralı

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde Osmanlı Mahallesi Hayati Harrani Caddesi’nde yaşandı. Alacak verecek meselesi yüzünden daha önceden aralarında husumet bulunan amca çocukları arasında silahla kavga yaşandı.Kavgada ismi öğrenilemeyen şahıs, amcası Suphi Y.’yi (55) başından vurduktan sonra kuzenleri Müjdat Y., Enver Y. ve İrfan Y.’ye de kurşun yağdırdı. Kavga nedeniyle mahalleye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine giden sağlık görevlileri yerde yatan yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Şanlıurfa’daki çeşitli hastanelere kaldırırken bazı yaralılar ise özel araçlarla hastaneye götürüldü. Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılardan baba Suphi Y. hayatını kaybetti. Polis ekipleri kavganın yaşandığı bölgeye şerit çekerek inceleme yaparken yerdeki onlarca tabancaya ait boş kovan mermisi ise dikkat çekti.

Polis saldırı sonrası kayıplara karışan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.