Gazete Vatan Logo

Düğüne saatler kala ilk kare

Düğüne saatler kala ilk kare

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ve nişanlısı Selçuk Bayraktar bugün evleniyor. Nikah nedeniyle İstanbul Halkalı’da geniş güvenlik önlemleri alınırken Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar’ın içinde bulunduğu gelin arabası sabah saatlerinde Tarabya’daki Huber Köşkü’nden çıktı. Gelin arabasını Selçuk Bayraktar kullanırken Sümeyye Erdoğan’ın ise yan koltukta oturduğu görüldü. Konvoyun köşkten çıkışı sırasında koruma araçları siren çalarken, 14-15 el, silah sesine benzeyen sesler duyuldu.

BAZI YOLLAR KAPATILDI

Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar’ın Küçükçekmece Halkalı’daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde yapılacak nikah töreni öncesinde, gece yarısı bazı yollar trafiğe kapatıldı. İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da çalışmaları bizzat yerinde inceledi.

Sümeyye Erdoğan-Selçuk Bayraktar çiftinin saat 15.00’te yapılacak nikah töreniyle ilgili hazırlıklar gece boyunca sürdü. Polis ekipleri gece yarısı kültür merkezine çıkan tüm ana cadde ve ara sokakları demir bariyerlerle kapattı. Bu kapsamda, Küçükçekmece Belediyesi Fatih Caddesi Opet benzinlik ile Ekinevler Sokağı arası, Fulya Sokak, Dereboyu Caddesi, Tokel Sokak, Funda Sokak, Fırat Sokak ve Mehmet Akif Ersoy Bulvarı saat 00.15’ten itibaren araç trafiğine kapatıldı. Alternatif güzergah olarak ise Muammer Aksoy Caddesi ile Basın Ekspres Yolu gösterildi.

Haberin Devamı

EMNİYET MÜDÜRÜ ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da, gece nikahın yapılacağı yere gelerek çalışmaları bizzat yerinde denetledi. Bu sırada, bomba uzmanı polisler nikahın yapılacağı bölgede detaylı patlayıcı madde araması yaptı.

İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü de düğünle ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü İstanbul Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek programları nedeniyle alınacak emniyet ve trafik tedbirleri kapsamında, 14 Mayıs 2016 günü saat 00.15’den tedbirlerin bitimine kadar araç trafiğine kapatılacak yollar ve alternatif güzerg?hlar aşağıda belirtilmiştir" denildi.

Haberin Devamı

Trafiğe kapatılacak yollar şu şekilde belirtildi:

-Küçükçekmece Belediyesi Fatih Caddesi Opet benzinlik ile Ekinevler Sokağı arası,

-Fulya Sokak,

-Dereboyu Caddesi,

-Tokel Sokak,

-Funda Sokak,

-Fırat Sokak.

Alternatif Güzerg?hlar ise şöyle açıklandı:

-Muammer Aksoy Caddesi,

-Basın Ekspres Yolu.