Gazete Vatan Logo

Düğünden cenazeye!

Çankırı'nın Atkaracalar İlçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında bir ay önce evlenen ve bir gün önce Ordu’da düğün yapan damat öldü, gelin ve iki yakını da yaralandı.

Düğünden cenazeye!

Ordu’dan İstanbul’a giden Ufuk Akgün yönetimindeki 34 ACB 310 plakalı otomobil Çankırı’nın Atkaracalar İlçesi Mevkii’nde Turan Ünal yönetimindeki 16 KCB 94 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Kazada bir gün önce düğünü olan damat Ufuk Akgün öldü, aynı araçta bulunan bir günlük gelin Özge Akgün, Mehmet Demir ve Yaşar Daş da yaralandı. Durumu ağır olan gelin Özge Akgün hava ambulansı ile Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi Kazada ölen Ufuk Akgün ile Özge Akgün’ün 1 ay önce nikahlandıkları ve bir gün önce yaptıkları düğünden sonra memleketlerinden İstanbul’a döndükleri belirtildi. Acı haberi alan damat ve gelinin yakınları kahroldu.

BU FOTOĞRAFTAN BİR KAÇ SAAT SONRA...

Ufuk Akgün ve eşi Özge 1 Ekim’de Ordu’da yaptıkları düğünün fotoğraflarını neşe içinde sosyal medyada paylaştı. Ancak genç çiftin büyük mutluluğu bir kaç saat sürdü. Damadın öldüğü kazada ağır yaralanan gelin hava ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.