Gazete Vatan Logo

Düğünde geline damacana taktılar

Tekirdağ'da bir su dağıtım şirketinin sahibi Oral Gülen, sekteri Esra Abanoz'un, Mustafa Akın ile evlendiği düğün törenlerinde geline iki altın bileziğin yanı sıra kırmızı kurdele bağladığı boş bir damacana şişesi taktı. Salonda damacanayı görenler kahkahaya boğulurken, Gülen 'Su firmasının çalışına ancak damacana takılır' diye espri yaptı.

Düğünde geline damacana taktılar

Tekirdağ'daki bir su dağıtım şirketinde sekreter olarak çalışan 24 yaşındaki Esra Abanoz, bir süredir nişanlı olduğu 28 yaşındaki Mustafa Akın ile evlilik kararı aldı. Çiftin nikahı 14 Şubat sevgililer gününde kıyırken, önceki gece de bir düğünleri yapıldı. Takı törenine gelindiği sırada su dağıtım şirketinin sahibi Oral Gülen, çalışanı gelin Esra'ya iki altın bileziğin yanı sıra kırmızı kurdele bağladığı boş bir damacana şişe taktı. Salonda düğüne katılanlar kahkahalara boğulurken, Gülen, "Gelin ve damadın düğünlerinde hatırlayacakları ilginç bir olay oldu. Su firmasının çalışanına ancak damacana takılır" diye espri yaptı.

Mustafa ve Esra Akın çifti, şirket çalışanlarıyla birlikte kucaklarınla damacana şişesiyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Hayatları boyunca unutmayacakları bir düğün olduğunu ifade eden Akın çifti, "Patronum düğünden önce bana büyük bir sürpriz yapacağını söylemişti. Ancak böylesini bizde beklemiyorduk. Çok şaşırdık ama çok eğlendik. Çok güzel bir anı oldu" dedi.Fotoğrafın sosyal medyada paylaşılması da büyük ilgi gördü. Çiftin yakınları ve arkadaşları mutluluk dileğinde bulunurken, "Tarih bile sizi konuşacak hayırlı uğurlu olsun,Allah iki cihanda mutlu mesut etsin" yorumları yapıldı.

Haberin Devamı