Gazete Vatan Logo

Düğün pembe diziye döndü

19 Mayıs’taki kraliyet düğününe müstakbel prenses Meghan Markle’ın ailesi damga vurdu. Abisi mektup yazıp Harry’ye ‘onunla evlenme’ dedi. Paparazzilerden para alıp fotoğraflarını çektiren babası şimdi de kalp ameliyatı olacağı için düğüne katılamayacak

Düğün pembe diziye döndü

Tüm dünyanın beklediği kraliyet düğününe sayılı günler kala, Britanya tahtının altıncı sıradaki varisi Prens Harry ile evlenecek olan Amerikalı oyuncu Meghan Markle, babasının düğüne katılımıyla ilgili iddialarla baş edemiyor. Kraliyet gelininin Meksika’da yaşayan 73 yaşındaki babası Thomas Markle’ın, geçtiğimiz günlerde basına yansıyan fotoğrafları gündeme gelmişti. Bu fotoğrafların önce gizlice çekilip basına sızdırıldığı iddia edilmişti ancak daha sonra fotoğrafların Markle tarafından para karşılığı bir fotoğraçıya çektirildiği ortaya çıkmıştı. TMZ’nin Markle’ın bunu, ‘kendi imajını düzeltmek için’ yaptığını ortaya çıkarmasından sonra ise Kraliyet gelininin babası düğüne katılmayacağını açıklamıştı. Yaşananlar üzerine Kensington bu iddiaları ne doğruladı ne de yalanladı, yalnızca basından Prens Harry ve Meghan için daha anlayışlı olmaları talebinde bulundu. Hatta saray sözcüsü yaptığı açıklamada “Bu durumun düğünden günler önce gerçekleşmesi sebebiyle Meghan Markle için oldukça kişiseldir. Kendisi ve Prens Harry herkesten bu zor durumda anlayış göstermelerini talep etmektedir” diyerek resmiyete de döktü. Thomas Markle’ın TMZ’ye verdiği bilgilere göre göre yaşananlardan sonra Meghan babasını aradı ancak Thomas telefonu yakınlarında olmadığı için açamadı, bunun üzerine Meghan bir mesajla babasını çok sevdiğini ve onun hakkında endişelendiğini söyledi. Söz konusu mesajdan sonra Thomas kararından vazgeçerek düğüne gitmeye karar verdi fakat bu kararın ardından bir kalp rahatsızlığı geldi.

Haberin Devamı

‘Vazgeçmek için geç değil’

Şimdi de düğüne katılmama gerekçesi olarak bir kalp ameliyatı gösterildi. Baba Thomas Markle yaşadığı yer Meksika-Rosarito’da, daha önce de tedavi gördüğü hastanede ciddi bir kalp operasyonu geçirecek. Operasyonda damar tıkanıklığı açılacak ve Markle’ın kalbine stent takılacak. Markle’ın kalp rahatsızlığını tetikleyenin ise 51 yaşındaki oğlu Jr Markle’ın Prens Harry’ye yoladığı açık mektup olduğu iddia ediliyor. Thomas Jr, Prens Harry’e düğüne bir hafta kala yazdığı mektupta “Hayatının hatasını yapıyorsun, düğünü iptal etmek için çok geç değil” diyerek üvey kız kardeşi için “Zevksiz, yüzeysel ve kibirli bir kadın” ifadelerini kullanmıştı. Bir başka mektubunda ise yazdıkları için özür dilemiş, düğün için davetiye istemişti. Yine aynı mektupta “Meghan seninle gurur duyuyorum. Umarım harika bir düğünün olur ve Prens Harry ile sonsuza dek mutlu yaşarsın. fadeleriyle pişmanlığını dile getirmişti.

Haberin Devamı

Evinin önüne kamp kurdular

8 Mayıs Salı: Thomas Markle kraliyet düğününden önce bir kalp rahatsızlığı için muayene oldu.

9 Mayıs Çarşamba: Markle muayene gününden bu güne ilk kez 20.30’da evden çıktı. Biraz alışveriş yaptı. İlaç, milkshake ve bira satın aldı.

10 Mayıs Perşembe: Markle, sabaha karşı 04.10’da yola çıkıp 217 kilometre giderek Los Angeles’taki evine vardı. Meghan’ın annesine bir posta yolladı. Daha sonra ise McDonald’s’tan bir çocuk menüsü alıp Meksika’daki evine döndü.

1-12 Mayıs: Markle evde kaldı.

13 Mayıs Pazar: Markle 110 bin dolar alarak paparazzilere kendi

Haberin Devamı

fotoğraflarını ‘farkında değilmiş’ gibi çektirdi.

14 Mayıs Pazartesi: Thomas Markle kalp ameliyatı olacağı gerekçesiyle düğüne katılmayacağını açıkladı. Kraliyet sözcüsünden açıklama geldi.