Gazete Vatan Logo

Download Manager for Android ile dosyaları indirin

Download Manager for Android ile dosyaları telefonunuza indirmek daha kolay olacak.

Download Manager for Android, Tablet bilgisayarlar ve aynı zamanda akıllı telefonlar için geliştirilmiş, internet ortamında yer alan medya içeriklerinin indirilebilmesine yardımcı mobil uygulamalardan bir tanesidir. Telefonunuzda ücretsiz olarak indirebileceğiniz içerikler arasında videolar, müzikler, ücretsiz uygulamalar, zil sesleri ve buna benzer olarak pek çok zengin içerik yer alıyor.



Android camiasının aşina olduğu yeşil renkler uygulama üzerinde oldukça hakim yapıya sahip. Kategorilenmiş ve kolay kullanılabilir içeriği sayesinde, her kullanıcı seviyesine hitap edebilmektedir. Sahip olduğu kullanılabilir arayüz ile ulaşmak istenilen içeriğe oldukça rahat biçimde erişilebilmektedir. Ayrıca uygulama kullanıcılara öne çıkan popüler videoları ve diğer içerikleri belirleyerek, bireyler tarafından son zamanlarda en çok ilgi gören içerikleri verebiliyor.

Download Manager for Android müzik çalar, indirme yöneticisi ve HTML 5 desteğine sahip tarayıcı kısımlarından oluşmaktadır. Müzik çalar ve video oynatıcısında pek çok video ve müzik formatını desteklemektedir. Sahip olduğu indirme yöneticisi sayesinde pek çok içeriği rahatlıkla indirebilir, eş zamanlı olarak pek çok dosya indirme işlemini gerçekleştirebilmektedir.

Müzik parçalarının indirilmesine olanak sağladığı gibi uygulama üzerinden dinlenme imkanına da olanak sağlamaktadır. HTML 5 desteğine sahip olan tarayıcısı sayesinde flash oynatıcıya ihtiyaç duymadan internette karşınıza çıkan flash içeriklerini açabiliyorsunuz. Uygulamanın ana ekranında Facebook, Google ve Youtube yer alıyor. Böylelikle bu en çok ziyaret ettiğiniz sitelere rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz.

Download Manager sahip olduğu bu özellikler ile ön plana çıkmayı başarıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulmakta olan bu uygulamanın yeteneklerini kullanmaya başladıkça keşfedeceksiniz. Aşağıdan dilerseniz Google Play üzerinde uygulama sayfasına ulaşarak geniş kapsamlı özellikleri inceleyebilmeniz ve kullanıcı yorumlarını okuyabilmeniz mümkündür.

Buradan Google Play''e giderek bu uygulamayı indirebilirsiniz.



KAYNAK : Teknolojioku.com - Gmail yeni yaşını kutluyor

Haberin Devamı