Gazete Vatan Logo

Dövüldü, evde aylarca esir kaldı sesini dün duydular

22 yaşındaki Kübra, eski sevgilisinden gördüğü şiddeti kamera kaydı ve fotoğraflarla blog sayfasında anlattı. Dün bir heyet ziyaretine gitti. Heyetle şikayete giderlerken sevgiliyi bankta görünce yakalattı.

Dövüldü, evde aylarca esir kaldı sesini dün duydular

Alanya’da oturan Kübra Yılmaz, blog sayfasında paylaşımlarıyla eski sevgilisinden gördüğü şiddeti ve çaresizliğini paylaştı. Yardım talebinde bulunan Kübra Yılmaz, “Bu yazıyı buraya yazmamın bir ikinci nedeni ise eğer bugün evden dışarı markete giderken, sokakta öldürülürsem ya da yine darp edilirsem ve eve gelemeden, morga gidersem, beni öldüren katilimi bilin, çünkü defalarca gittiğim jandarma karakolu beni ciddiye almadı ve bana yardım etmedi” diye belirtti. Günlerdir evden dışarı çıkamadığını, çok korktuğunu ve canının yandığını aktaran Kübra Yılmaz, geçen hafta oturduğu apartmanın önünde dövüldüğünü iddia etti. Jandarmanın konuyla ilgili hiçbir şey yapmadığını savunan Kübra Yılmaz, “Kamera kayıtlarını almalarını istedim ama almadılar. Beni darp eden adamın ifadesini bile almadılar. Mahkemeye bile çıkmadı. Bana aylardır yaptığı tüm kötülüklerin hesabını vermedi” diye yazdı.

Evden çıkamıyorum kapıma işiyordu

Yalnız yaşadığını ve açık öğretimde okuduğunu belirten Kübra Yılmaz, “Kendisinden ayrılmama rağmen benim peşimi bırakmıyor. Beni dışarıda darp ediyor, hakaretler ve tehditler ediyor, evime zorla giriyor, beni rehin alıyor evimde, taciz ediyor, telefonumu ve paramı çalıyor, kapıyı açmadığım için kapımın önüne işeyip gidiyor. Artık tahammül edemiyorum hiçbir şeye. Jandarma bana yardım etmiyor. Serdar D. denetimli serbestlikte olduğu için ve haftanın birkaç günü karakola gidip imza attığı için oradaki komutanları tanıdığı için, ona kimse bir şey demiyor. Adliyeye bile korkudan gidemiyorum çünkü sürekli dışarıda beni bekliyor” diye belirtti.

Haberin Devamı

‘Seni adam edemedim’

Kübra Yılmaz, yazısının son bölümünde şu ifadelere yer verdi: “Zorla güzellik olmaz, ben seni zamanında çok sevdim ama olmadı ve anlaşamadık ve ayrıldık. Seni topluma kazandırmaya çalıştım. Hırsızlık yapma, kimseyi dolandırma, sinirli olma, hakaret etme, iyi bir insan olman için çok mücadele verdim ama sen asla değişmezsin. İnşallah hak ettiğin yere, bir kapalı ceza infaz kurumuna gidersin.”

Yolda görüp yakalattı

Haberin Devamı

Jandarma ekipleri, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü’nde görevli 2 personel, avukat Halime Şenli ve beraberindeki bir grup avukat Kübra Yılmaz’ın evine gitti. Görüşmenin ardından Yılmaz, jandarma ve avukatlar Alanya Adliyesi’ne gitmek üzere sivil araçlarla yola çıktı. Bu sırada Kübra Yılmaz, evin 300 metre uzağında, kendisine şiddet uyguladığını öne sürdüğü Serdar D.’nin çalıştığı bir tur şirketine ait minibüsü gördü. Yılmaz’ın uyarısı üzerine duran jandarma ekipleri, park halindeki minibüsün yanına gitti. Serdar D.’nin de minibüsün yakınlarındaki bir bankta oturduğunu gören jandarma, şüpheliyi gözaltına aldı. Serdar D. sorguya alındı. Serdar D.’nin denetimli serbestlikten yararlandığı kaydedildi. Kübra Yılmaz ise suç duyurusunda bulunmak üzere Alanya Adliyesi’ne geldi.