Gazete Vatan Logo

Dövmeden kimliğe!

Öldürülüp elleri kesilen kadının kimliği kolundaki ’şeytan’ dövmesinden saptandı.

Dövmeden kimliğe!

İZMİT- Kandıra yolunun Çayırköy mevkiinde 22 Ocak’ta cesedi bulunan, dövülerek öldürüldükten sonra elleri bileklerinden baltayla kesilen kadının 21 yaşındaki Nuran Dutlu olduğu kolundaki ’şeytan’ dövmesinden belirlendi. Eşinden boşanan ve 4 yaşında bir kızı olan Nuran Dutlu’nun ölüm haberini bu sabah İstanbul’da katıldığı bir televizyon programında alan Havva Dutlu, teşhis için İzmit’e geldi. İzmit Kandıra Yolu’nun Çayırköy yakınlarında, yola yakın boş alanda geçen 22 Ocak günü bir bölümü naylona sarılı olarak bulunan cesetle ilgili sır perdesi aralandı. Kocaeli Jandarma Komutanlığı’nca 15 kişiden oluşan özel ekibin araştırdığı cinayetle ilgili olarak tüm ipuçları değerlendirildi.

Dövmeciler araştırıldı

Jandarmanın özel ekibi, yabancı uyruklu olabileceği ihtimali de değerlendirilen kadının kolundaki ’şeytan’ dövmesinden yola çıkarak geniş çaplı araştırma başlattı. Cesetteki ’şeytan’ ve ’dikenli tel’ dövmelerinin fotoğrafını çeken jandarma, Kocaeli başta olmak üzere İstanbul, Sakarya, Bursa, Yalova illerinde dövme yapanlara tek tek dolaşarak gösterdi.

Haberin Devamı

Sosyal paylaşım sitesinde paylaşılan fotoğraflardaki dövmeden öldürülen kadının Nuran Dutlu olduğu saptandı.

Annesi televizyon programında öğrendi

Annesi Havva Dutlu, bu sabah katıldığı kayıplarla ilgili bir televizyon programında aradığı kızı Nuran Dutlu’nun cesedinin bulunduğunu öğrendi. İstanbul’dan hemen İzmit’e gelen Havva Dutlu ile diğer yakınları, Asri Mezarlık Morgu’nda iki haftadır tutulan Nuran Dutlu’nun cesedini teşhis etti.

Cesedindeki çok sayıda darbe izlerinden, dövülerek öldürüldüğü saptanan Nuran Dutlu’nun parmak izinden kimliğinin belirlenmemesi için ellerinin baltayla kesildiği anlaşıldı.