Gazete Vatan Logo

Dostlar Mahallesi'nde 'Görkem' rüzgarı!

Kanal D’nin sıcak aile komedi dizisi Dostlar Mahallesi görücüye çıktı. Erler Film’in yapımcılığını üstlendiği, baş rollerinde Alişan ve Çağla Şikel’in yer aldığı dizi ilk bölümüyle izleyiciden tam not aldı.

Dostlar Mahallesi'nde 'Görkem' rüzgarı!

Kadın kuaförü Görkem karakterini canlandıran Çağdaş Tekelioğlu gösterdiği performansla dizinin en dikkat çeken ismi oldu. Sosyal medyada en çok konuşulan ve en beğenilen karakter olan Görkem, yeni bir fenomen olma yolunda ilerliyor. Daha önce Ezel, Karadayı dizilerde rol alan Çağdaş Tekelioğlu, Dostlar Mahallesindeki performansıyla da adından çok söz ettireceğe benziyor.

Çağdaş Tekelioğlu kimdir?

Çağdaş Tekelioğlu 25 Temmuz 1984'te İstanbul'da doğdu.

Vefa Lisesi mezunu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümünden mezun oldu. Lise'de yönetmenlik olan hayali, üniversitenin son yıllarında oyuncu olma arzusuna dönüştü.

Bilgi'den mezun olduktan sonra, kısa bir süre Plato Fİlm Okulu'nda Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi aldı. Daha sonrasında da New York Film Academy Actor Studio ve Los Angeles Aaron Speiser Actor Stuido'da oyunculuk eğitimini aldı.

Ezel dizisiyle oyunculuk serüvenine başladı. Yusuf Eğir karakterinin gençliğini canlandırdı. Gösterdiği başarı bir sonraki işi olacak Karadayı dizisine kapı açtı. Karadayı'da Kostas Kundura'nın çırağı Azmi'yi oynayan Çağdaş, oynadığı naif karakterle gerçekten 70'lerden gelmiş biri gibiydi. Karadayı dizisinde de herkesin beğenisini topladı.

Haberin Devamı

Bir sonraki projesi Hayat Ağacı dizisiydi. Hayat Ağacı dizisinde yarı akıl noksanı Samet karakteriyle izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

Son olarak Erler Film'in Dostlar Mahallesi dizisinde Görkem karakterine hayat veren Çağdaş Tekelioğlu oyunculuk yaşamına devam etmekte...