Gazete Vatan Logo

Dört kentten peş peşe kötü haber geldi: 6 ölü, çok sayıda yaralı var

Bolu, Edirne, Şanlıurfa ve Aksaray'dan peş peşe kaza haberleri geldi. Dört ildeki kazalarda 6 kişi öldü çok sayıda kişi de yaralandı.

Dört kentten peş peşe kötü haber geldi: 6 ölü, çok sayıda yaralı var

Dört kentten peş peşe kötü haber geldi kazalarda 2'si çocuk 6 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı. Bolu TEM Otoyolunda önünde seyreden TIR'a çarptıktan sonra takla atan otomobildeki 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.Kaza, TEM Otoyolu Bolu Batı gişelerinden yaklaşık 500 metre uzaklıkta meydana geldi. İstanbul yönüne giden Koray Kuzu yönetimindeki 41 ABA 805 plakalı otomobil, aynı yöne giden İbrahim Rende yönetimindeki 31 E 0225 plakalı TIR'a çarparak takla attı. Kazada, ters dönen otomobildeki Pervin Sağlam olay yerinde yaşamını yitirdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve 112 sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralanan sürücü Koray Kuzu, Nilsu Sağlam (14), Duru Sağlam (4) ve Sevim Balcı, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ve İzzet Baysal Tıp Fakültesi Acil Servislerine kaldırıldı. Yaralıları sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

TIR şoförü İbrahim Rende, Hızlı bir şekilde geliyordu. Ben kendi şeridimin daha da sağına geçtim. Diferansiyele vurduktan sonra döndü ve takla attı" dedi.

Haberin Devamı

ŞANLIURFA'DA 3 ÖLÜ 8 YARALI

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ikisi çocuk 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Miktat Tatar yönetimindeki 63 YD 743 plakalı otomobil, Şanlıurfa-Adıyaman karayolunun 56. kilometresinde Abdulcelil Beyaztaş'ın kullandığı 63 LY 320 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada kamyonet sürücüsü Beyaztaş ve beraberindeki Abdulcelil Beyaztaş ile otomobilde bulunan sürücü Miktat, Abdulbaki, Nurullah (3), Muhammed (7), İslim, Kenan, Ali, Yasemin ve Songül Tatar yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince Bozova ve Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırıldı. Abdulbaki, Nurullah (3) ve Muhammed (7) Tatar, kaldırıldıkları Bozova Devlet Hastanesi'ndeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazesi otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Otomobilde bulunan Tatar ailesinin fertlerinin piknik yapmak amacıyla Atatürk Barajı kıyısına giderken kaza yaptıkları öğrenildi.

Haberin Devamı

EDİRNE'DE 2 OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Edirne'nin İpsala ilçesinde, 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi yaşamını yitirdi, 3'ü çocuk 5 kişi de yaralandı.Kaza, sabah saatlerinde, Keşan- İpsala yolunun 19'uncu kilometresinde bulunan kavşakta meydana geldi. Keşan'dan İpsala yönüne giden Serhat Yamalı (42) yönetimindeki 59 UY 880 plakalı otomobil, aynı yönde seyreden Tarık Atikel'in (40) kullandığı SG-439924 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada, sürücüler ile SG-439924 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Selen Alsan (33), Eren Umut (8), Berk (2) ve Berra Atikel (2) yaralandı. Yaralılar, ihbarla gelen sağlık görevlilerince ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Serhat Yamalı, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Hastanedeki diğer yaralıların tedavisinin sürdürüldüğü bildirildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

TATİL DÖNÜŞÜ FACİA

Aksaray'ın Sultanhanı ilçesi yakınlarında, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, takla atarak, devrildi. Kazada, Antalya'dan tatilden dönen aileden 1 kişi yaşamını yitirdi, 1'i çocuk 3 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 11.00 sıralarında, Aksaray- Konya yolu Sultanhanı ilçesi yakınlarında meydana geldi. Antalya'dan tatilden dönen Berat Çavuşoğlu'nun kullandığı 38 RR 742 plakalı otomobil, iddiaya göre, kontrolden çıkıp, takla atarak, devrildi. Kazada sürücü Berat Çavuşoğlu ile otomobildeki eşi Gamze, oğlu Uğur (1) ve annesi Emine Çavuşoğlu (63) yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ihbarla gelen sağlık görevlilerince ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Gamze Çavuşoğlu, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.