Gazete Vatan Logo

Dore Life Peşinatı Yüzde 1'e İndirdi

Dore Life projesinden kampanyalı fiyat bilgileri geldi.

AC Yapı'nın Sancaktepe'de hayata geçirdiği Dore Life projesinden kampanyalı fiyat bilgileri geldi.İstanbul içinde sakin ve konforlu bir hayatın adı olan Dore Life'ın, tamamlandığında yatırımcısına yüzde 100 kazanç sağlaması öngörülüyor.

Konut sektöründe örnek alınan başarılı projelere imza atan AC Yapı'nın Sancaktepe'de hayata geçirdiği Dore Life, bölgede yaşam kalitesini yükselten öncü bir proje olarak Ev sahibi olmak isteyen kesimler kadar yatırımcıların da yoğun ilgi gösterdiği projelerin başında geliyor.

Geniş sosyal olanaklar sunan Dore Life'ta dört dörtlük konfora ve lükse sahip 332 Konut yer alıyor. Yaşam merkezinde sosyal tesislerin yanı sıra günlük ihtiyaçları karşılayan bir çarşı da bulunuyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 Daire seçeneklerinin yer aldığı Dore Life'ta, AC Yapı her konut tipi için ayrı bir blok tasarlayarak fark yaratıyor.

Dore Life projesinden gelen kampanyalı fiyat bilgilerine göre, 1+1 dairelere yüzde 1 peşinat ve 1000 lira taksit, 2+1'lere yüzde 1 peşinat ve 2 bin lira taksit, 3+1'lere yüzde 1 peşinat ve 3 bin lira taksit ve 4+1'lere yüzde 1 peşinat ve 4 bin lira taksit imkanı ile vade farksız sahip olunabiliyor.

332 konuttan oluşan projede her konut tipi için ayrı bir blok tasarlanıyor. Projede havuz, Spor Alanları, peyzaj düzenlemesi, yarı olimpik açık havuz, çocuk havuzu, iki Spor Sahası, çocuk oyun alanı ve kafeteryaya yer veriliyor. Projenin teslim tarihi ise Kasım 2013 olarak planlanıyor.

Dore Life İletişim Bilgileri

Web : www.dorelife.com.tr

Teş : 444 50 51

Haberin Devamı