Gazete Vatan Logo

Dönemin Alfred Hitchock’undan yeni roman: Karanlık Sular

Birinci kitabı, Trendeki Kız ile tüm dünyada çok satanlar listesinden uzun süre inmeyen Paula Hawkins’in ikinci romanı Karanlık Sular İthaki Yayınları’ndan çıktı.

Dönemin Alfred Hitchock’undan yeni roman: Karanlık Sular

Birinci kitabı, Trendeki Kız ile tüm dünyada çok satanlar listesinden uzun süre inmeyen Paula Hawkins’in ikinci romanı Karanlık Sular İthaki Yayınları’ndan çıktı. Çok yeni olmasına rağmen, Amerika, İngiltere, Portekiz gibi ülkelerde best seller olan kitap Türkiye’de de raflarda yerini aldı. Psikolojik gerilim sevenlerin bir çırpıda okuyacağı kitap, İngiltere’de Beckford kasabasında kızıyla yalnız yaşayan bir kadının nehirde cesedinin bulunmasıyla başlıyor. Kitap, kasabada yaşamanın iyi özelliklerinin yanı sıra boğuculuğu, yıllarca saklanan sırların hayatları nasıl etkilediğini, baskı altında “hiç yapmam” denilen bir şeyin nasıl da yapılabileceğini gösteren etkileyici bir roman.

Gazeteci Yazar Paula Hawkins, yeni kitabıyla ilgili “Kendimiz ve ailemizle ilgili anlattığımız hikâyeler belirlidir; insanı insan yapan şeyler onlardır. Aynı evde ve aynı insanlarla ilgili bir hikâyenin farklı biçimde anlatılması beni heyecanlandırıyor” diyor.