Gazete Vatan Logo

Dominik’te öldürülen Alper’in hayali yönetmen olmaktı

Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri devam eden Survivor ekibinde görevliyken sokakta gasp amacıyla öldürülen Alper Baycın’ın (24) Antalya’daki baba evinde yas var.

Dominik’te öldürülen Alper’in hayali yönetmen olmaktı

Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri devam eden Survivor ekibinde görevliyken sokakta gasp amacıyla öldürülen Alper Baycın’ın (24) Antalya’daki baba evinde yas var. Baba Ahmet Baycın, oğlunun hayalinin peşinde koştuğunu, ölümün onu Dominik’te yakaladığını söyledi. Olayı Survivor ekibinin haber vermesiyle öğrenen Baycın ailesi, büyük üzüntü yaşadı. Baycın’ın dayısı cenaze işlemleri için Dominik Cumhuriyeti’ne gitti. Babası Ahmet Gül ve ailenin diğer üyeleri Muratpaşa ilçesindeki evinde taziyeleri kabul ediyor. Spot eşya satan Ahmet Baycın, oğlu Alper’in çok farklı bir çocuk olduğunu söyledi. Oğlunun 8 aydır Dominik Cumhuriyeti’nde çalıştığını belirten Ahmet Baycın, Oğlum çok gençti. Bizim işimizi yapmayı değil, kameraman olmayı seçti. Hedefleri vardı. Bunun için Dominik’e kadar gitti. Maalesef ölüm onu orada yakaladı. 2013 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nü kazandı. Hayali yönetmen olmaktı” dedi. Ahmet Baycın, cenaze töreninin Antalya’da yapılacağını söyledi.

Haberin Devamı

İşte katil

ALPER Baycın’ı öldüren 20 yaşındaki Nelson Rodríguez Almonte. Almonte ve yanındaki 15 yaşındaki çocuğun Alper’in sırt çantasındaki bölmeden cep telefonunu almak istediği, karşı koyunca da bıçakladıkları belirtildi. İki saldırganın motosikletle kaçarken yakalayan polis ikisini de yargı önüne çıkardı.