Gazete Vatan Logo

Dolunay nedeniyle gergin bir hafta olacak

Yılın en gergin dolunaylarından biri bu hafta ortamı oldukça ısıtacak... Gerilimi yüksek o nedenle de sağduyulu ve sakin olmaya her zamankinden çok ihtiyacımız olan günlerdeyiz...Önümüzdeki hafta da benzer etkiler devrede...

KOÇ ve Yükselen KOÇLAR

Bu hafta burcunuzda seyreden gezegenler, otokontrol adına diğer insanlardan daha çok gayret göstermeniz gerektiğini söylüyor. Dışarıya yansıyan enerjiniz parlayıcı ve agresif nitelikte. Çocuklarla bir arada ve sevdiklerinizle alakadar olmak iyi gelebilir. Sabır çok önemli. Dolunay iş arkadaşlarınızla ve sağlığınızla ilgili konuları tetikleyecek.

BOĞA ve Yükselen BOĞALAR

Uzun süredir içinizde biriktirdikleriniz, belki de çıkarıp yüzleşmeye korktuğunuz sorunlar çözülmek adına su yüzüne çıkıyor. Bu ruh hali günlük rutin işlerinizin aksamasına sebep olmasın. Kardeş niteliğinde birinden ve bir bilgi paylaşımı ortamından fayda gelecek. Dolunay size keyif katan konularda bazı gelişmeleri tetikleyecek.

İKİZLER ve Yükselen İKİZLER

Bu hafta boyunca sosyal hayatın içinde yaşananlar, bir arada hareket etmeniz gereken insanlar, arkadaşlarınızla aranızda gelişen olaylar sizi yorabilir. Gelmeyen faydanın münakaşasını vermek yerine elinizde olanı doğru değerlendirin. Dolunay aile yaşamınızda etkili.

Haberin Devamı

YENGEÇ ve Yükselen YENGEÇLER

Son zamanlarda kendinize özen göstermemişseniz, eve ailenize zaman ayırmamışsanız bu stres ilişkilerinize ve evliliğinize yansıyacak. Değerlerinize ters düşecek bir girişimde bulunmayın. Dolunay bir seyahat ya da yakın çevre ile alakalı konuları tetikleyecek.

ASLAN ve Yükselen ASLANLAR

İnsanlara ne düşündüğünüzü net olarak ifade etmekte zorlanacağınız bir hafta. Zorla ikna çabaları nafile. Fikir ayrılıkları nedenli tartışma ortamlarına girmeyin. Bu günler maneviyat yönelik çalışmalardan ve iyimser yaklaşımlarınızdan fayda elde edeceksiniz.

BAŞAK ve Yükselen BAŞAKLAR

Ortaklaşa yapılan şeyler, bunların emek, kar, kazanç paylaşımları haftanın ana konusu. Beklentileriniz, bel bağladığınız kişiler konusunda bir değerlendirme dönemi bu. Rahatlık veren bir dostun desteği iyi gelebilir. Kendinizi kapatmayın. Dolunay burcunuzda olacak.

Haberin Devamı

TERAZİ ve Yükselen TERAZİLER

Evliliğiniz ile alakalı konularda bazı ufak tefek pürüzler gündeme gelebilir bu hafta. Arkadaşlarınızın, ortak dostların desteği sizi rahatlatacak. İşinize yönelmekle de gereksiz çatışmalara girmeden zamanı yönetebilirsiniz. Dolunay sizi bazı şeylerle yüzleştirecek.

AKREP ve Yükselen AKREPLER

İş ilişkileriniz ve günlük rutinlerinizde bazı değişiklikler oluyor. Görevleriniz ya da yapmayı tercih etmediğiniz şeyler sebebiyle gerginlik yaşanabilir. Dirençli yaklaşımlar yerine daha geniş ve yenilikçi düşünmeye çalışın. Dolunay çocuğunuzla alakalı konuları tetikleyecek.

YAY ve Yükselen YAYLAR

Aşk hayatınızı, çocukları ya da onlarla ilişkilerinizi yönetmenin gayret istediği günler var önünüzde. Aldığınız sorumluluklar zaten yorucu.Keyif adına hayatınıza kattığınız şeyler de akmayabilir.Bilgiyi geliştirip bir bilene danışmak ve destek almayı bilmek bu günlerin anahtarları. Dolunay mesleki konularınızı etkileyecek.

Haberin Devamı

OĞLAK ve Yükselen OĞLAKLAR

Evde işler biraz karışık bu hafta. İşte ilgilenmeniz gereken pek çok mesele olmasına rağmen özel hayatınız sizden bütün zamanınızı çalacak. Sizden kapasitenizin üzerinde performans göstermeniz bekleniyor. Maddi açıdan alacağınız bir destek ya da eş desteği kurtarıcı olabilir. Dolunay hukuksal bir konuyu tetikleyebilir.

KOVA ve Yükselen KOVALAR

İletişim konusu engelli parkurda olacak bu hafta. Özellikle yakın çevreniz, kardeşiniz ve komşularınızla aranızdaki olaylara dikkat. Dışarıdan bakabilmek ve objektiflik önemli. Gerekirse tarafsız biriyle paylaşın. Hizmet amaçlı yaptığınız şeylerden fayda var bu hafta. Dolunay ortak ve paylaşılan değerlerinizi etkileyecek.

BALIK ve Yükselen BALIKLAR

Parasal konularda ölçülü olmanız gereken günlerdesiniz. Bütçe ayarlamaları önemli. Eğer bir ödemeniz, borç veya alacak verecek meseleleriniz varsa üreteceğiniz bir hizmet bu konuda rahatlık sağlayabilir. Sizden genç birinden gelecek desteğe hayır demeyin. Dolunay evliliğinizle ilgili konuları etkileyecek.

Haberin Devamı