Gazete Vatan Logo

Dolunay dizisi ne zaman başlayacak? (Dolunay konu ve oyuncuları)

Dolunay dizisi Star TV ekranlarında başlayacak. Konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken Dolunay'ın ilk bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki herkesi ekrana kilitlemeyi hedefleyen Dolunay dizisi ne zaman başlayacak? İşte tüm merak edilenler...

Dolunay dizisi ne zaman başlayacak? (Dolunay konu ve oyuncuları)

Merakla beklenen yeni dizi Dolunay'ın ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan Dolunay 4 Temmuz Salı akşamı 1. bölümüyle ekrana gelecek. Dolunay'ın başrollerinde ise sevlen oyuncular Özge Gürel ve Can Yaman yer alıyor.

DOLUNAY DİZİSİ İLK BÖLÜM FRAGMANI

Dolunay dizisi yakında star TV ekranında başlıyor. Yaz sezonuna girilmesi ile birlikte birçok sezon dizisinin final yapmasının ardından yaz dizileri bir bir ortaya çıkmaya başladı. Star TV ekranında başlayacak olan Dolunay diziside bunların başında geliyor. Başrollerinde Özge Gürel, Can Yaman, Hakan Kurtaş, Necip Memilli, Öznur Serçeler ve İlyada Akdoğan gibi isimler yer alıyor.

“Dolunay”, güçlü oyuncu kadrosu ile yaz ekranına hazır

No Dokuz imzalı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu Dolunay, sürpriz bir aşkı konu alıyor.

Yaz ekranında seyirciyi heyecanlı bir bekleyişe sürükleyecek dizinin eğlenceli tanıtımları şimdiden sosyal medyada konuşulmaya başladı.

DOLUNAY DİZİSİ KONUSU

Nazlı ile Ferit’in imkansız aşkı

Haberin Devamı

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in (Can Yaman) özel aşçısı olur. Zengin iş adamı Ferit ve Nazlı, çeşitli tesadüflerle yakınlaşır ve imkansız olan bir aşkın kapısını aralar.

İşte karşınızda 'Dolunay' karakterleri

CAN YAMAN - FERİT

Çalışkan ve soğukkanlı olan Ferit başarılı bir iş adamıdır. En sevdiği kadın tarafından aldatılmış olması sebebiyle kadınlara karşı mesafeli, çevresinde duvarları olan genç bir adamdır. Hayatını planlar üzerine kurmaktan hoşlanan Ferit; düzenli, titiz ve simetriye önem verir. Düzenli olmasının yanısıra iyi bir gurmedir.

ÖZGE GÜREL - NAZLI
İnatçı ve girişken bir ruha sahip olan Nazlı, küçük yaştan beri çalışıyor. Tutkunu olduğu işi yapmak için Gastronomi okuyor. Japon kültürüne olan ilgisini eğitimini aldığı gastronomi ile birleştirmeye hevesli olan Nazlı, arkadaş canlısı olmasına rağmen erkeklere karşı utangaç. Nazlı, kız kardeşi Asu’ya düşkün, ailesinden uzakta kardeşine annelik yapıyor.
HAKAN KURTAŞ - DENİZ
Sanatçı ruhlu, duygusal ve yetenekli Deniz; resim yapıyor, davul çalıyor, beste yapıyor. Her alanda yaratıcı ve yeni şeyler öğrenmeye aç oluşu ile mutluluk ya da depresyon dahil her duyguyu dorukta yaşıyor. Zeki kadınlara karşı özel bir ilgisi olan Deniz, ilişkilerinde sadık ve dürüst olmayı seviyor.
NECİP MEMİLLİ - HAKAN
Nilüfer’in kocası olan Hakan, kendine güvenen, tuttuğunu koparan biri. Ferit’le Nilüfer’in yolları ayrılınca da harekete geçmiş ve Nilüfer ile evlenmiştir. Ferit'e takıntısı olan Hakan onlara rakip olan büyük bir şirketin patronudur.

Haberin Devamı