Gazete Vatan Logo

Dolunay 7. yeni bölümünde Nazlı kıskançlık krizine giriyor!

Dolunay 7. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Dolunay dizisinde Ferit ile Buse arasındaki yakınlaşmayı gören Nazlı kıskançlık krizine giriyor. Komik olayların yaşanacağı Dolunay yeni bölümüyle bu akşam Star'da izlenebilecek.

Dolunay 7. yeni bölümünde Nazlı kıskançlık krizine giriyor!

Star TV'nin sevilen dizisi Dolunay bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Dolunay'da Ferit ile Buse sevgili mi olacak? Bu durumdan rahatsız olan Nazlı ne yapmayı planlıyor? Dolunay yeni bölümleriyle Salı akşamları ekrana geliyor. İşte yeni bölümde yaşanacaklar...

DOLUNAY 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

DOLUNAY 7. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

DOLUNAY 7. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Deniz, Alya’nın sevgisinden rahatsız olmaya başlıyor.

Ferit'in hastalığı Nazlı'yla ikisini yakınlaştırmıştır. Beraber geçirdikleri zamanın etkisi sonraki günlerde de devam eder. Ferit Nazlı'ya yardımları için teşekkür etmek ister. Nazlı da Ferit'le özel anlar paylaşmak ister. İkisi de duygularına hakim olmaya çalıştıkça şartlar onları hem biraraya hem de karşı karşıya getirir. Aralarındaki mesafe azaldıkça kendilerini daha zor durumda bulurlar.

Deniz artık bir işletme sahibidir ve kendine nefes alacak bir alan yaratır. Nazlı'ya çekildikçe Alya'nın varlığından rahatsız olmaya başlar. Engin'le yeniden bir ilişki kurmaya çalışan Fatoş'a Tarık dostluğuyla teselli verir.

Haberin Devamı

Öte yandan Demet ve Hakan Bulut ve şirket üzerindeki bütün kozlarını oynarlar. İkisi de her hamlesinde Ferit'i kollamaktadır; Hakan onu bitirmek için, Demetse kalbini kazanmak için. Bu savaşta herkes payına düşeni alacaktır.

Dolunay bu akşam saat 20.00'de Star TV'de..