Gazete Vatan Logo

Dolunay 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dolunay dizisi dün akşam yayınlanan 5. son bölümüyle ilgiyi üzerine topladı. Dolunay'da Ferit Nazlı hakkındaki gerçekleri öğrendi mi? Bulut'un durumu ne oldu? Star TV'de yayınlanan Dolunay'ın 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dolunay 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'nin sevilen yaz dizisi Dolunay'da dün heyecanlı olaylar yaşandı. Nazlı'nın fenalaşması ise herkesi korkuttu, peki Nazlı hakkındaki sırlar ortaya çıktı mı? Salı akşamlarının eğlenceli dizisi Dolunay'ın merakla ve heyecanla beklenen 6. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

DOLUNAY 5. BÖLÜM FRAGMANI

DOLUNAY 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI

DOLUNAY 5. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ferit, Nazlı ve Asuman’ın sırrını öğrenecek mi? Nazlı ve Asuman köşeye sıkışır…

Nazlı ve Ferit giderek daha çok beraber zaman geçirmeye başlarlar. Paylaştıkları arttıkça birbirlerine karşı olan duyguları da artmaktadır. Ferit Bulut’u Demet ve Hakan’dan kurtarmaya çalıştıkça Demet Ferit’i zor durumda bırakır. Ferit fotoğrafları mahkemeye sızdıranın bulunması için teknolojinin yardımına başvurur. Bu hamle Asuman’ı iyice köşeye sıkıştırır. Nazlı da bu yüzden zor durumda kalacaktır. Alya Deniz’le arkadaşlığını devam ettirirken onun Nazlı’ya olan hislerine seyirci kalmaktadır. Fatoş Engin’e doğruyu söylemek ister ama bir türlü uygun fırsatı yakalayamaz. Alya ve Fatoş’un yeni arkadaşlığı onları hiç beklemedikleri bir süprizle karşılaştıracaktır.

Haberin Devamı