Gazete Vatan Logo

Dolunay 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dolunay 4. son bölümüyle dün akşam izleyicisiyle buluştu. Bulut'un vasiyetinin Demet'e verilmesi olayları yakından etkiledi, peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Dolunay dizisinin son bölümünde yaşananlar...

Dolunay 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dolunay dizisi dün akşam yayınlanan 4. son bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Star TV'nin yeni dizisi Dolunay'da Deniz de Nazlı'nın tarafında olmaya karar verir. Dolunay dizisinin merak edilen 5. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

DOLUNAY 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

DOLUNAY 4. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

DOLUNAY 4. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Nazlı ve Ferit arasındaki buzların erimesi mümkün mü?

Bulut’un vesayetinin Demet’e geçmesi Ferit ve Nazlı’yı derinden sarsar. Ferit Bulut’u geri almak ve sızıntıyı yapanı bulmak için bütün güçleri seferber eder. Nazlı bu süreçte Ferit’in en büyük destekçisi olacaktır. Bu dayanışma Nazlı ve Ferit arasındaki buzların erimesi için yeterli midir? Diğer yandan Deniz de ablasının bu hamlesinden hoşlanmamıştır. Bu süreçte Bulut’a destek olmak için Nazlı’yla iş birliği yapacaktır. Bu işbirliği Deniz ve Nazlı’nın yakınlaşmalarını sağlar. Demet Ferit’e olan duyguları ve intikam isteği arasında gidip gelirken Hakan’ın tek bir hedefi vardır. Fatoş ise sırrının açığa çıkması üzerine Tarık’tan hiç beklemediği bir tepki görür.

Haberin Devamı