Gazete Vatan Logo

Dolunay 2. yeni bölüm fragmanları yayınlandı!

Dolunay 2. yeni bölümüyle bu akşam yayınlanacak. İlk bölümüyle oldukça dikkat çeken Dolunay dizi oldukça beğenilmişti. İki ayrı fragmanı yayınlanan Dolunay'ın bu akşamki yeni bölümünde neler yaşanacak?

Dolunay 2. yeni bölüm fragmanları yayınlandı!

Star TV'nin yeni dizisi Dolunay 2. yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Dolunay'da Nazlı ile Ferit’i bekleyen sürpriz ne? Başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel'in yer aldığı Dolunay bu akşam izleyicileri güldürmeye hazırlanıyor. İşte yeni bölüm fragmanları...

DOLUNAY 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

DOLUNAY 2. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

DOLUNAY 2. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Nazlı, Ferit'in evinde geçirdiği gecenin ardından şaşkınlıkla uyanır. Ertesi gün yaşananlar her ikisi için de büyük sürprizlerle doludur. Artık Ferit ve Nazlı birbirlerini farklı bir gözle görmeye başlar. Diğer taraftan Deniz'in Nazlı'ya olan ilgisi de giderek artmaktadır. Küçük Bulut'un Nazlı'ya olan sevgisini fark eden Zeynep ve Demir, çocuklarının bayıldığı Nazlı'yla tanışmak isterler.

Böylece Nazlı, Ferit’in hoşuna gitmese de yakın çevresindeki insanlarla dostluğunu ilerletmeyi sürdürür. Asuman hareketleriyle Nazlı'yı yine zor durumda bırakır. Bütün bunlar olurken beklenmedik bir gelişme Nazlı ile Ferit’in hayatlarının ortasına bomba gibi düşer.

Haberin Devamı