Gazete Vatan Logo

Dolar fiyatları bugün ne kadar? (6 Aralık)

Yatırımcısının merakla takip ettiği dolar fiyatları bugün ne kadar? Dolar fiyatları düne kıyasla bugün düşüş yaşadı. Euro ise yükselişe geçti, işte güncel dolar fiyatları ve döviz kurları...

Dolar fiyatları bugün ne kadar? (6 Aralık)

Dolar bu haftanın 2. gününe düşüşle başladı. Dolar fiyatları 6 Aralık'ta 3,5244 liradan işlem görüyor. Euro ise 3,7890 liradan işlemde. Özellikle yatırımcıların takipte olduğu güncel dolar fiyatları ve döviz kurlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

GÜNCEL DOLAR FİYATLARI VE DÖVİZ KURLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Dolar güne nasıl başladı?

Dün 3.56 seviyelerine kadar yükselen dolar/TL sonrasında düşüşe geçti. Kur yeni günde 3.52`den işlem görüyor.

Dün 3.56 seviyelerine kadar yükselen dolar/TKüresel piyasalarda artan volatilite ve ABD'den gelen olumlu verilerle güçlenen doların etkisiyle yükselen dolar/TL, dün beklentilerden iyi gelen enflasyon rakamının etkisiyle 3.5150 seviyelerine geri çekildikten sonra günü 3.5203 seviyesinden kapattı.

Dolar/TL şu dakikalarda 3.52 seviyesinden işlem görüyor.

Euro/TL ise 3.79'dan işlemde.

Analistler, bugün yurt içinde TCMB 2017 yılı Para ve Kur Politikası sunumunun yurt dışında ise Euro Bölgesi 3'üncü çeyrek büyüme verisi ile ABD'de açıklanacak makrokonomik verilerin takip edileceğini belirterek, dolar kurunda 3.60 seviyesinin direnç, 3.49 seviyesinin destek olarak izleneceğini kaydediyor. sonrasında düşüşe geçti. Kur yeni günde 3.52`den işlem görüyor.

Haberin Devamı