Gazete Vatan Logo

Dolar fiyatları bugün kaç liradan işlem görüyor?

Yatırımcısı tarafından her gün merakla takip edilen dolar fiyatları bugün ne kadardan değer buluyor? Dolar fiyatları yükselişini sürdürüyor. Dolar gibi Euro fiyatları da bugün yükseliş mi yaşıyor?

Dolar fiyatları bugün kaç liradan işlem görüyor?

Dolar fiyatları 15 Aralık Perşembe gününde yükselişini sürdürüyor. Dolar fiyatları bugün 3,5127 liradan değer bulurken, Euro ise 3,6893 liradan işlem görüyor. Güncel dolar fiyatları ve doviz kuru ile ilgili ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

GÜNCEL DOLAR FİYATLARINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Dolarda son durum ne?

ABD Merkez Bankası`nın faiz kararını açıklayacağı günde dolar/TL 3.48`den işlem görüyor.

Dolar/TL sürpriz büyüme verisi ve hafta sonu gerçekleşen terör saldırılarının ardından kademeli olarak 3.55 seviyesine kadar yaklaşmış ardından gerileyerek dün 3.45 seviyelerine kadar çekilmişti. Gün boyunca dalgalı bir seyir izledikten sonra akşam saatlerinde yükselerek 3.50 seviyesine kadar çıkan kur, günü 3.48 seviyesinden tamamladı.

Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası (Fed) faiz politikası kararlarına ağır eleştiriler getiren Donald Trump'ın kazandığı başkanlık seçiminin ardından, faiz kararı için ilk kez toplanıyor. Piyasalar FED'in küresel ekonominin yönelimini belirleyen faiz kararının ne olacağını merak ediyor.

Haberin Devamı

Dolar/TL şu dakikalarda 3.48 seviyesinden işlem görüyor.

Euro/TL ise 3.71'den işlemde.