Gazete Vatan Logo

Dokunmatik cep!

ALCATEL, dokunmatik ekran telefonlara One Touch Mini ile yeni ve renkli bir dokunuş getirdi

One Touch Mini OT-708, küçük boyutları ve geniş ekranı ile dikkat çekiyor. 2.4 inçlik TFT ekranı ile One Touch Mini, 262 bin renk desteği ve 320x240 piksel çözünürlük sunuyor. Hızlı ve oldukça kolay kullanılabilen arayüzü ve menüsü, One Touch Mini’yi her yaşa uygun hale getiriyor. Ana ekranda bulunan widget sistemi ile sık kullanılan özelliklere, internet ve sosyal ağların kısa yollarına kolayca erişmek mümkün. 82 gram ağırlığındaki Alcatel One Touch Mini OT-708’lerin renkleri de iddialı. Metalik mavi, gümüş ve asit yeşili renk seçenekleri olan ürün Netcell güvencesi ile satışa sunuluyor.

General Mobile’ın tarz telefonu yeniden satışa çıktı



GENERAL Mobile’ın geçtiğimiz Haziran ayında Eda Taşpınar ile lansmanını yaparak satışa sunduğu ve 10 günde 10 bin adet satan telefonu DST Diamond yeniden satışta. Bayanların yoğun ilgi gösterdiği DST Diamond bekleyenler için sınırlı sayıda yeniden satışa sunuldu. Swarovski taşlı DST Diamond 399 TL’ye satılıyor. DST Diamond ile kablosuz veri transferinde MSN, Yahoo Messenger, Google Talk, Skype, Twitter ve Facebook’a bağlanmak mümkün. 512+256MB hafızası olan Diamond’da 3.2 megapiksellik kamera, stereo hoparlör, MP3, Midi, MP4 video oynatıcı programlar da var.

2011 yılının ilk saniyelerini ölümsüzleştirin



CASIO, Exilim serisine 14 megapiksellik yeni bir üye ekledi. İnce ve hafif tasarımının yanı sıra renk seçenekleriyle dikkat çeken EX-Z370, yeni yılda sevdiklerine hediye almak isteyenler şık bir seçenek olacak. Yıldız Bilişim Grubu Şirketleri’nden MersaSistem distribütörlüğünde Türkiye pazarına sunulan EX-Z370 101 gram ağırlığında.

Dört renk seçeneğiyle satışa sunulan Exilim serisinin yeni üyesi 35 mm’e denk gelen 27-108 mm’lik kaliteli objektifi ve Casio’ya özgü işlemcisi ile öne çıkıyor. 2.7 inç büyüklüğündeki LCD ekranlı ürün, tek şarjla 220 kare fotoğraf çekimi yapabiliyor. Fotoğrafları yeni teknolojisi Eye-Fi kartlarla hızlı ve kablosuz bir şekilde bilgisayarlara aktarabilen ürün YouTube çekim formatını da barındırıyor. KDV dahil 299 TL.

Harman Kardon BDS Blu-Ray serisini yeniledi



HARMAN Kardon, kompakt ses sistemleri serisinde bulunan ürünleri yeniledi. Yeni seride yer alan BDS Blu-Ray Ses Sistemleri (BDS 300, BDS 400, BDS 600, BDS 700 VE BDS 800) en son teknolojilerle donatılmış, en iyi ses ve görüntüyü verebilecek şekilde üretildi. BDS Serisi grubunda yer alan 2+1, 3+1 ve 5+1 ses sistemlerinin her biri farklı özelliklere sahip. Blu-Ray, HDMI çıkışı, iPod ve iPhone’nuzda bulunan dosyaların çalınması, Dolby Virtual hoparlör teknolojisi, sezgisel ekran menüsü , FM radyo serideki ürünlerin özelliklerinden bazıları... Ürünlerin fiyatları 1.699 ile 2 bin 710 dolar arasında değişiyor.

Logitech’in klavyesi güneş ışığıyla şarj oluyor



LOGITECH, güneş ışığıyla güçlendirilmiş ilk klavyesi Logitech Wireless Solar Keyboard K750’yi piyasaya sundu.

Günışığının olduğu her yerde, kapalı mekanlarda bile kendi kendini şarj eden K750 ile pil sorunu tarih oluyor.

Logitech Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Mustafa Uyar, K750 ile ilgili olarak; “Üç aya kadar karanlık ortamda bile çalışabilen K750, PVC kullanılmayan tasarımı ve tamamen geri dönüştürülebilir kutusuyla çevreye olan etkisini en aza indirmek için tasarlandı” dedi. Logitech Wireless Solar Keyboard, herhangi bir şarj kablosuna ihtiyaç duymadan, entegre solar paneliyle kendi kendini şarj ediyor. Dahili solar güç uygulaması, ihtiyacınız olan ışık miktarını gösteren, tek bakışla pil seviyesini görmenizi kolaylaştıran ve hatta daha fazla güce ihtiyacınız olduğunda sizi uyaran bir göstergeye sahip. Ürün sadece 7.5 mm kalınlığındaki ince tasarımıyla da dikkat çekiyor. Fiyatı 99 dolar+KDV.

Haberin Devamı