Gazete Vatan Logo

Doktoru 40 saniyede öldürdü, böyle kaçtı!

İSTANBUL Bahçelievler’de 2 Ekim’de özel bir hastanede görevli psikiyatri uzmanı Dr. Fikret Hacıosman, takıntı hastası 18 yaşındaki Serhat Tunçdemir tarafından vuruldu.

Doktoru 40 saniyede öldürdü, böyle kaçtı!

İSTANBUL Bahçelievler’de 2 Ekim’de özel bir hastanede görevli psikiyatri uzmanı Dr. Fikret Hacıosman, takıntı hastası 18 yaşındaki Serhat Tunçdemir tarafından vuruldu. Ağır yaralanan doktor 10 saat sonra öldü. Cinayetin ardından kaçan Tunçdemir, Esenler’de saklandığı akrabasının evinde yakalandı. Tunçdemir ifadesinde, “Ona zenginlerin yaşamından etkilendiğimi, onların o eğlence hallerini görünce kin beslemeye başladığımı anlatıp, yardım istedim. O ‘Sana yazdığım ilaçları tam ve zamanında içersen kurtulursun’ dedi. Benimle dalga geçtiğini görünce çok sinirlendim öldürdüm” deyince tutuklandı. Sağlık çalışanları ve sendikalar, sağlıkta şiddeti protesto için ‘Sessiz Siyah Çığlık’ adıyla yürüyüşler düzenledi.

Kamera görüntüleri çıktı

Olayla ilgili güvenlik kamerası görüntülerine dün ulaşıldı. Görüntülerde saat 12.24’i gösterdiğinde saldırgan Serhat Tunçdemir, koridorda bekleyor. Dr. Fikret Hacıosman ve asistanı saat 12.25 odaya giriyor. Ardından odaya giren saldırgan genç, doktoru vuruyor ve 40 saniye sonra elinde silahla kaçıyor. O anda koridordakiler büyük panik yaşıyor.

Haberin Devamı