Gazete Vatan Logo

Doktor ve ilaç mümessili cinayetinde 3 gözaltı

Sapanca’da Dr. Emine Küçük ve yanındaki nişanlısının kardeşi ilaç mümessili Mustafa Bayrak’ın ölümünden sonra “Ölen şahıslarla gayrimenkul işimiz oldu” diyerek polise başvuran 3 kişi cinayetten gözaltına alındı.

TEM’in Sapanca Kurtköy geçişindeki TIR Parkında hafta sonu cesetleri bulunan 42 yaşındaki Dr. Emine Küçük ve yanındaki nişanlısının kardeşi ilaç mümessili 28 yaşındaki Mustafa Bayrak cinayetiyle ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. Çifte cinayetin ardından Muhammet Ali Yıldız (25), Mahmut Işık (36) ve Murat Bilgin (41) avukatlarıyla birlikte Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğüne gidip “Bu öldürülen şahıslarla gayri menkul satışından dolayı ticari ilişkimiz oldu” diyerek başvuruda bulundu. Adı geçen 3 kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Bu kişilerden Mahmut Işık öldürülenlerle Düzce’de arsa satışı nedeniyle internet üzerinden tanıştıklarını söyleyerek cinayeti nasıl işlediklerini anlattı.
Silahı nehre attık
Şüpheli Işık Düzce’deki arsa için 330 bin liraya anlaştıklarını söyleyerek, “Düzce’den İstanbul’a giderek Emine Küçük ile görüştük. Anlaştık. 30 bin lira peşin verdik ve geriye kalan 300 bin lirayı ise Düzce’de vereceğimizi söyledik. Düzce’ye gittik. Düzce Tapu Müdürlüğünde arsayla ilgili satışı yaptık. İstanbul’a dönerken Sapanca yakınlarında önce Mustafa’yı, ardından da Emine’yi vurup öldürdük. Tabancayı Sakarya Nehrine attıktan sonra üzerlerinden aldığımız cep telefonlarını da yol kenarına atarak kaçtık” dediği belirtildi.
Kanlı elbiseler
Gasp edilen telefonlar atıldığı yerde bulunurken zanlıların ödedikleri 30 bin lirayı da geri aldıkları belirtildi. Polis cinayet şüphelileri ve iki maktulun olay günü İstanbul’a gittikleri araçları da Düzce’de buldu. Araçların kiralık olduğu öğrenilirken içerisinde kan izlerinin bulundu. Ayrıca zanlıların kanlı elbiselerini de olaydan sonra evlerinde değiştirdikleri anlaşıldı. Polis evlerinde yapılan aramada kanlı elbiseleri buldu. Şüpheliler ve maktullerin kullandıkları 2 aracın otoban turnikelerinde giriş çıkışları ile TEM’deki bir tesislerde mola verdiklerinde kamera kayıtları görüntülerine ulaştı.

Haberin Devamı