Gazete Vatan Logo

Doktor: Başhekim dövüp kolumu kırdı

Özel hastanenin kadın doğum uzmanı Dr. Kemal Yıldız, başhekimin kolunu kırdığını iddia etti. Hastane ise “Reklam yapıyor” dedi.

Doktor: Başhekim dövüp kolumu kırdı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki özel bir hastanede 5 yıldır doğum uzmanı olarak görev yapan Op.Dr. Kemal Yıldız, hastane başhekimi Hıdır Yüksel’in kendisini döverek kolunu kırdığını iddia etti. Hıdır Yüksel hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunan Kemal Yıldız, “Hastane ile aramızdaki 5 yıllık sözleşme süresinin dolması nedeniyle yönetimle sözleşmeyi yenilememe kararı aldık, son bir ay çalışıp ayrılacaktım. 13 Mart’ta tatsız bir olay yaşandı. Beni başhekimlik odasına çağırdılar, gittiğimde hasta yakınları da oradaydı ve başhekim ile tartışıyorlardı. Kendimi bir tartışma ortamının içinde buldum. Hasta yakınlarına bağırarak odasından çıkarttı ve ardından saatini, önlüğünü ve gözlüğünü çıkartarak bana saldırdı. Hastalarım ve yakınları beni odadan çıkartarak kurtardılar. Darp raporu aldım” dedi.

‘Biz de onu suçluyoruz’

Özel hastanenin Başhekim Yardımcısı Dr. İbrahim Oktay, ise basın toplantısı düzenleyip şunları söyledi, “Tüp bebek ünitesinde sorumluluk yapabilecek başka bir hekim ile görüşme yapmıştır. Bunun üzerine doktor Kemal Yıldız, tüp bebek tedavisi gören hastaları arayarak asılsız söylemlerle provoke ederek hastaneye davet etmiştir. Olaydan 48 saat sonra Çorlu Devlet Hastanesi’nden bir rapor aldı. Olayı dramatize etmeye devam ediyor. Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduk” dedi.

Haberin Devamı