Gazete Vatan Logo
Magazin Doğum gününü divalarla kutladı

Doğum gününü divalarla kutladı

Türkiye kökenli fotoğrafçı Mert Alaş’ı Londra’daki doğum gününde Rita Ora, Madonna gibi ünlüler yalnız bırakmadı. Bir gün önce ödül töreninde düşüşüyle olay yaratan Madonna, Alaş’ı öpüp “Her şey için teşekkürler” dedi

Doğum gününü divalarla kutladı

Madonna Brit Ödülleri’ndeki talihsiz düşüşünün ardından fotoğrafçı Mert Alaş’ın Londra’daki Mert & Marcus House of Love’da düzenlediği doğum günü partisine katıldı. Türkiye’den Ece Sükan’ın katıldığı partiye Alaş’ın fotoğraflarını çektiği ünlü isimler başta olmak üzere Rita Ora, Ricky Hill gibi yıldızlar da katıldı.

Davete devasa platform topuklu ayakkabılarıyla katılan Madonna, “Yeni Alexander Wang botlarım, onlar her şey” yazdı ve “Ayakkabı her şeydir” hashtag’i ekledi. Partide Madonna’yla mum üfleyen Alaş, ödül gecesindeki düşüşün ardından Instagram’dan Madonna’ya destek çıkmış, “Ne olursa olsun sen kraliçesin” demişti.

Ece Sükan da katıldı...

Dünyaca ünlü modacı Ümit Benan’la moda haftalarını yakından takip eden Ece Sükan da Londra Moda Haftası için gittiği şehirde, Mert Alaş’ın doğum günü partisine katılan isimlerden oldu. Sükan, Instagram’dan paylaştığı karelerle, Alaş’ın doğumgününü böyle kutladı.