Gazete Vatan Logo
Magazin Doğulu ismi şimdi de moda dünyasında

Doğulu ismi şimdi de moda dünyasında

Kenan Doğulu kızkardeşinin tasarımlarını annesi Serpil Doğulu ile birlikte izledi

Dünya moda sektörünün en prestijli markalarının tasarımcıları olmaya aday 23 genç modacı geleceğin modasını görkemli bir defileyle gözler önüne serdi. LaSalle International Academy 2006 mezunlarının tasarımlarını ünlü mankenler tanıttı. Ünlü popçu Kenan Doğulu defilede izleyenler arasındaydı.

Merkezi Kanada'da bulunan ve 1993 yılından bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren LaSalle International Academy, moda ve grafik ana bölümleri ile tasarım dünyasının nabzını İstanbul'dan tutuyor. Moda eğitimi ve çalışmaları konusunda, dinamik bir yapıya sahip olan Türkiye'nin ilk uluslararası moda eğitim merkezi LaSalle International Academy'den mezun olan 23 başarılı genç tasarımcı önceki akşam Yıldız Sarayı Silahhane' de düzenlenen defile ile tasarımlarını sergilediler. Genç yeteneklerin hazırladığı kreasyonlar izleyenlerden ve moda otoritelerinden tam not aldı.

Koreografisini Uğurkan Erez'in hazırladığı defilede Sema Şimşek, Tülin Şahin, Ebru Güzel, Tolgahan Sayışman, Ece Sükan, Şebnem Schaeffer ve Top Model Türkiye'den gözyaşları ile elenen Meral Bayram gibi isimlerin yer aldığı yaklaşık 30 manken genç tasarımcıların kreasyonlarını sundu.

Elektrik kesintisi defileye engel olamadı

Defilenin ortasında kesilen elektrikler sonrası podyumda yoğun bir karanlıkta kalan ama buna rağmen kendilerini görüntüleyen kameraların ışığında büyük bir profesyonellikle üzerindeki kıyafeti taşımaya devam eden manken Tuğçe Güder defileyi izleyenlerden büyük alkış aldı.

Kenan'dan kardeşine tam not

Defilede ünlü popçu Kenan Doğulu da annesi Serpil Hanım'la birlikte izleyenler arasındaydı. LaSalle Academy'den mezun olan kız kardeşi Canan Doğulu'nun tasarımlarını ilk kez podyumda izleyen Doğulu ailesi duygulu anlar yaşadı. Kenan Doğulu defilenin finalinde kulise giderek kız kardeşini tebrik etti.

Defile sonunda genç tasarımcılar tek tek izleyicileri selamlamak için podyuma çıktıklarında Serpil Doğulu kızı Canan'a "Afferim kızım" diye bağırarak destek verdi.

Kenan Doğulu defile sonrası "Kardeşimin bu konuda kabiliyeti olduğuna inanıyorum o bir gün eminim ki dünya modacılarının arasında olacak. Doğulu soyadı müzikten sonra şimdi de yerini alacak. Bana da sahnede yardımcı olacağına eminim" diye konuştu.

Festival albümündeki "Çakkıdı" şarkısıyla ses getiren Kenan Doğulu, "İngilizce albüm çıkarmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna ise "O şu an konumuzun dışında birşey. Ama Çakkıdı oldukça iyi oldu. Yurtdışında da birçok radyo kanalında ve kluplerde çalınıyor. Buna ben kendim şahit oldum. İngilizce albüm düşünüyorum ama henüz karar vermedim" dedi.

Haberin Devamı