Gazete Vatan Logo
Magazin Doğru damatlığı seçme tüyoları

Doğru damatlığı seçme tüyoları

Düğün günü yaklaşmasına rağmen damatlığınızı hala seçemediniz mi? Farklı seçenekler arasında kaybolmadan önce doğru damatlık seçimi konusunda önemli tüyoları gözden kaçırmayın

Doğru  damatlığı  seçme  tüyoları

Damatlık modelinin gelinlikle bir bütünlük içinde olması, gelinliği gölgede bırakacak kadar ön planda olmaması ama damadın düğün konuklarından biri sanılmasına yol açacak kadar da sade olamaması gerekir.

Ceketinizin size dar ya da büyük olmadığına emin olun ve hareket kabiliyetinizi sınırlayan bir ceket giymeyin. Provalar esnasında ceketin içinde kollarınızı yeterince rahat hareket ettirip ettiremediğiniz muhakkak kontrol edin.

Gömlek yakanız ne çok dar ne de çok geniş olmalı. Doğru ölçüyü anlamak için mükemmel bir yöntem. Yakanız kapalıyken bir parmağınızı boğazınızla yaka arasına sokabilmelisiniz ama daha fazlasını değil.

Paça boyunuz doğru ayarlanmalı. İdeal paça boyu, ayakkabıların üzerine hafifçe dökülür. Ne çok kısa ne de çok uzundur. Doğru ayarlanmamış bir paça boyu tüm şıklığınızı mahvedebilir.

Bir yaz düğünü yapıyorsanız ve yelek kullanıyorsanız, yeleğinizi sırtlı seçin. Böylece sıcaklayıp ceketinizi çıkarmanız durumunda kötü bir görüntü ortaya çıkamamış olur.

Aksesuarlara gereken önemi verin. Ayakkabınız temiz ve cilalı olsun. Kravatınız, gömleğiniz, varsa çiçeğiniz yamuk olmasın. Şık bir çift kol düğmesi ve zevkli bir saat kullanın.

Haberin Devamı

Dik durun! Ne kadar yorgun olursanız olun. Gülümseyin! Gülümsemeniz etrafa güven verecek.

En özel gecenizi şıklaştırın

2018 İlkbahar-Yaz Damat Ceremony Koleksiyonu en özel gecelerinizde şıklığınızı zirveye taşımaya hazır. Siyah ve lacivertin en şık tonları ile sezonun stil kodlarına paralel, kalıpları ile kişiye özel dikilmiş hissi veren Damat Ceremony serisi bu sezon da size kendine güvenen bir duruş sunuyor. Farklı kumaş ve desenlerle çeşitlenen Damat smokinler ister bir davette, ister mezuniyette kusursuz kesiminden düğme detaylarına kadar tüm özel anlarınıza unutulmaz bir iz bırakmanız için size her detayıyla özenli bir şıklık katıyor. Terziliği sanata dönüştüren Damat, Tailor Made smokinler ile duruşunuzu kusursuz bir zarafetle birleştiriyor. Size özel detaylar ve ölçülerinize uygun kalıplarla dikilen, Damat Tailor Made smokinler size lüksü en saf hali ile hissettirirken, yakasından manşetine, dokusundan desenine tüm detayları sizin belirlediğiniz smokin ve gömleğiniz ile gecenin en şık erkeği olmanızı sağlıyor.

Haberin Devamı

Farklı tarz
Özel gecelerde stili ile fark yaratmak isteyen erkeklerin gardırobunun anahtar parçalarına yer veren Hatem Saykı Cerimonia 2018 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, sunduğu farklı alternatifler ile her stil için çözüm önerileri getiriyor. Siyahın asaletinden ve lacivertin karşı koyulmazlığından vazgeçemeyenleri bu sezon ayrıca bordo, gri, bebek mavisi ve bej tonları bekliyor. Hatem Sykı, düğünde damadın en önemli destekçileri olan sağdıçları da unutmuyor. Küçük dokunuşlarla birbiriyle uyumlu ama bir o kadar da kendi stillerini yansıtan smokin seçenekleri, minimal detaylara da sahip.