Gazete Vatan Logo

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi başlıyor! Yeni sezonun ilk bölümünde Kırmızı Oda sürprizi!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeni sezona Kırmızı Oda dizisiyle başlıyor. İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'in başrollerini üstlendiği Doğduğun Ev Kaderindir'in 13. yeni bölümünde Binnur Kaya sürprizi de yaşanacak. Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ı Zeynep'in terapisti rol alıyor. Peki, Doğduğun Ev Kaderindir ne zaman? Doğduğun Ev Kaderindir konusu ne? Doğduğun Ev Kaderindir oyuncuları kim? Doğduğun Ev Kaderindir hangi kitaptan uyarlandı? Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bugün neler olacak? İşte Doğduğun Ev Kaderindir hakkında detaylar...

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi başlıyor! Yeni sezonun ilk bölümünde Kırmızı Oda sürprizi!

Doğduğun Ev Kaderindir yeni sezonu bugün ilk bölümüyle ekranlara geliyor. Çarşamba günlerinin sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir yeni sezona Kırmızı Oda dizisiyle başlıyor. Binnur Kaya, Kırımızı Oda dizisindeki karakteriyle Doğduğun Ev Kaderindir'de yer alıyor. Dizinin karekteri Zeynep, Kırmızı Oda'ya girecek ve yaşadığı herşeyi anlatacak. Peki, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bugün neler olacak? Doğduğun Ev Kaderindir konusu ne? Doğduğun Ev Kaderindir oyuncuları kim? Doğduğun Ev Kaderindir hangi kitaptan uyarlandı? İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ilgili merak edilenler...

Doğduğun Ev Kaderindir yeni sezonu bugün başlıyor. Doğduğun Ev Kaderindir her hafta çarşamba günleri 20.00’da ekrana geliyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR HANGİ KİTAPYAN UYARLANDI?

TV8'in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir bugün yeni sezonuna merhaba diyecek. Yapımcılığını OGM Pictures'ın, yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği, senaryosunu Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı Doğduğun Ev Kaderindir, yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı eserinden uyarlandı.

Haberin Devamı

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR HİKAYESİ NE?

'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun çok okunan kitabı Camdaki Kız’dan esinlenerek televizyona uyarlandı.

Zeynep, iki farklı hayatı ve ondan beklentileri bambaşka olan anneleri arasında sıkışıp kalmış, genç bir hukuk öğrencisidir. Bir taraftan öz annesinin fedakarlıkları altında ezilirken, diğer taraftan da öbür annesinin onun için kurduğu hayalleri sırtlanmaya çalışır. Yıllardır iki taraf arasındaki dengeleri korumaya çalışırken, Zeynep gerçekte kim ve hangi ailesinin kızı olduğunu sorgulamaya devam eder. Bu, Zeynep'in cevabını bir türlü bulamadığı, yegâne sorudur.

Mehdi, önce ailesinin sonra mahallesindekilerin sorumluluğunu üstlenmiş, herkesin güvenle sırtını yasladığı, cesur, fedakâr ama bir o kadar da yalnız bir adamdır. Herkesin sevgisini böylesine kazanmışken, bir annesininkine layık olamaz. Mehdi'nin içinde öyle bir boşluk oluşur ki, orayı da babasının intikamıyla doldurmaya çalışır. Annesi; oğlunu içine düştüğü karanlıktan kurtarmak için, bir an önce mahalleden biriyle evlendirmeye karar verir.

Haberin Devamı

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR DİZİSİ OYUNCULARI

Demet Özdemir- Zeynep

İbrahim Çelikkol- Mehdi

Engin Hepileri- Faruk

Zuhal Gencer- Sakine

Nail Kırmızıgül- Ekrem

Senan Kara- Nermin

Naz Göktan- Emine

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR DİZİSİ FRAGMANI