Gazete Vatan Logo

Doğduğun Ev Kaderindir 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Doğduğun Ev Kaderindir 4. Bölümde neler oldu?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 4. son bölümüyle dün akşam TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol'un yer aldığı dizinin son bölümünde; Zeynep'in Mehdi'ye söylediği yalan nedeniyle ikilinin arası bozulur. Mehdi evi terk eder. Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Doğduğun Ev Kaderindir 4. son bölüm izle…

Doğduğun Ev Kaderindir 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Doğduğun Ev Kaderindir 4. Bölümde neler oldu?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi son bölümüyle ekranlara geldi. Zeynep iki ailesiyle bir olup eski nişanlısı Faruk’u Mehdi’ye abisi gibi tanıtır. Mehdi gerçeği öğrenince çok kızar ve valizini hazırlar ve Zeynep’i “Beni böyle bir adam yapma” diye uyarır. Zeynep ise “Herkes iyi niyetli, herkes haklı. Bir ben mi haksızım? Ben cidden artık çok yoruldum” der.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 4. SON BÖLÜM İZLE

İkilinin aldıkları evlilik kararı, mahallede de büyük ses getirir. Diğer tarafta Nermin, kızını bir an önce oradan kurtarmanın planlarını yaparken, Ekrem’in Zeynep için bambaşka planları vardır. Ekrem adımlarını dikkatle atar.Zeynep hala aldığı kararın şokunu yaşarken Zeliha’nın Sakine’ye yaptığı başka bir teklifle, Zeynep dört bir yandan kuşatılmaya başlanır.

Düğün günü geldiğindeyse, beklenmedik gelişmelerin varlığı ve misafirlerin gelişiyle, Zeynep ve Mehdi’nin ilişkileri başka yaralara gebe olacak, aşılması zor duvarlar aralarına örülecektir.

Haberin Devamı