Gazete Vatan Logo

Doğanın kucağında saklı cennet: Soothe Otel

Kalkan'ın Kalamar Koyu'nda bulunan Soothe Otel, huzur veren muhteşem doğası ve masmavi deniziyle tatilinizi daha da keyifli hale getiriyor.

Doğanın kucağında saklı cennet: Soothe Otel

Denize yalnızca 200 metre yürüme mesafesi, nefis bir manzara, leziz yöresel kahvaltı mönüleri... Mart ayında yapılan restorasyonla A'dan Z'ye yenilenen Soothe Otel, Antalya’da, Kalkan’ın Kalamar Koyu’nda Haziran ayından itibaren eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor. Otelin müdürü Ali Özcan sorularımızı yanıtladı.

Soothe Otel'in geçmişi ve yenilenme hikayesi nedir?

Otelimiz başka bir şirket tarafından 1995 yılında hizmete açılmış, 15 yıla yakın bir süre Kalkan'ın en iyi oteli olarak hizmet vermeye devam etmiş. Mart ayında Demirören Ailesi’nin turizm yatırımları kapsamında devir alınarak restorasyon süreci başladı. Dış cephe boyandı ve odalar baştan aşağıya komple yenilenerek 3 aylık bir sürede Haziran başında çalışır duruma geldi.

Fotoğraflar: Dağhan KOZANOĞLU

Soothe Otel denize yürüme mesafesinde.

Otel misafirlerine neler vadediyor?

Soothe Otel’de şu anda oda kahvaltı konseptinde hizmet veriyoruz. Akdeniz manzarası eşliğinde enfes bir kahvaltı sunuyoruz. Deniz suyu ile çalışan normal havuzumuz, çocuk ve jakuzi havuzumuz var. Türk hamamı, masaj salonu ve spor salonumuz da bulunuyor. Ayrıca çocukların güvenle eğlenebilecekleri 1,20 cm yüksekliğinde çocuk oyun parkıyla beraber gelenler diskotek ve havuz barımızda diledikleri içkiyi bulabilirler.

Haberin Devamı

Adres: Akdeniz Cd. Menekşe Sk. Kalamar Koyu No 25 Antalya.

Rezervasyon için: 0242 844 26 32

Patara plajı müşterilerin tercihlerinden

Müşterilerinin yanı sıra çevredeki esnaf için de bir cazibe yaratıyor otel... Mesela köylerden alınan organik malzemelerle organik kahvaltı sunuyorsunuz değil mi?

Otelimizin ihtiyaçlarını yerel pazarlardan karşılıyoruz, sizin de değindiğiniz üzere organik ürünler, bunun yanında süt ürünleri, ekmek ve unlu mamülleri ve kahvaltılık diğer ürünlerimizi yerel esnaftan karşılıyoruz.

Otelde konaklayan misafirler ne gibi etkinliklere katılabiliyor? Önerileriniz neler?

Denize sadece 200 metre yürüyüş mesafesindeyiz, doğal su kaynaklarının bulunduğu adeta bir doğa harikası, temiz bir plajımız bulunuyor. Misafirlerimizin hem denize ulaşımını hem de şehir merkezine ulaşımını biz sağlıyoruz. Soothe Otel olarak olarak tarihi ve doğal güzellikleriyle bilinen alanlara da çok yakın bulunuyoruz. Mesela; Saklıkent'e, Kekova'ya, Xanthos Antik Kenti, Demre (Myra), Patara, Pınara, Letoon Tlos gibi eski yerleşim yerlerine düzenlediğimiz turlara katılabilirler. Ayrıca Patara plajı ve yakınındaki Seyrekçakıl Kumsalı da müşterilerin tercihlerinden.

Haberin Devamı

Soothe Otel, tarihi ve doğal güzelliklere yakın konumuyla misafirleri cezbediyor.

Soothe Otel’in bölgedeki diğer otellerden farklı kılan nedir?

Müşterilerimizin otelimizden aldıkları hizmet kalitesini ve memnuniyetlerini her zaman kendimize ilke edinerek, sektörde hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti değişmeyen otel kategorisinde yer almak istiyoruz. Müşterilerimiz, mutluluk ve huzur aradığında tatil ajandalarında yer almak bizim önceliğimizdir.

Misafirleriniz genelde yabancı mı yerli mi oluyor? Nasıl bir tatil isteyenler sizi tercih etmeli?

Bu sene yabancı turist olarak zayıf geçiyor. Ramazan Bayramı döneminde iç talep nedeniyle tam kapasite çalıştık. Genel olarak yerli müşterilerimizi ağırladık. Önümüzdeki Kurban Bayramı için rezervasyonlarımız var ve aynı şekilde full kapasite çalışmayı bekliyoruz. Esasında Kalkan İngiliz ve Alman turistlerin destinasyonlarında önemli bir yer, önümüzdeki sezon daha fazla yabancı turist ağırlayacağımızı düşünüyoruz.

Haberin Devamı

Kalvaltıya müthiş bir manzara eşlik ediyor.

Teras katında eğlence geceleri

Gelecekteki projelerinizden bahsedebilir misiniz?

Yeni sezon için konseptimize akşam yemeği ekleme gibi bir düşüncemiz var. Teras katında doyumsuz manzaraya sahip geniş bir alanda restoran projesi üzerinde çalışıyoruz. Burada Türk gecesi temalı veya animatörler eşliğinde eğlenceli geceler organize etmek istiyoruz. Ayrıca müşterilerimizin Dalaman Havaalanı ve otel arası transferlerini ücretsiz yapmak adına bazı çalışmalarımız bulunuyor. Kuzey Avrupa ülkelerinden turist getiren firmalarla da görüşmelerimiz var.

Çocuklar için düzenlenen oyun parkı

Haberin Devamı