Gazete Vatan Logo

Doğada hayat kurtaran teknolojiler

Doğada olmayı seviyor, modern dünyanın nimetlerinden uzaklaşmayı istemiyorsanız, üzülmeyin. Doğa ve teknolojiyi bir arada sunan ürünler var.

Doğada hayat kurtaran teknolojiler

Şehrin kaosundan bunalanların yıllardır vazgeçilmezidir kamplar. Doğayla bütünleşmek, kuş cıvıltılarının ve ağaçların sesini dinlemek artık eğlenceli bir alternatif. Geliştirilen teknolojiler sayesinde amatör olan meraklılar bile profesyoneller gibi kamp yapabilecek. Biz de ister günübirlik isterseniz de daha uzun süreli kamp planınızda işinize yarayacak, internet üzerinden de rahatça satın alabileceğiniz, doğa ve teknolojiyi bir araya getiren ürünleri sizin için sıraladık.

Ateş yakan el feneri

Kamp esnasında bir yandan da ateş yakmakla uğraşmak zorlu olabiliyor. İşte “FlashTorch Mini el feneri” ateş yakabilen bir özelliğe sahip. Ayrıca fenerin içerisinde yumurta pişirmek bile mümkün.

Yemeğinizi pişirip telefonunuzu şarj edin

Powerpot, sadece su ve ısı ile mobil cihazları şarj eden bir tencere. Ateş üzerinde bir yanda yemek pişerken bir yanda da mobil cihazlarınız şarj oluyor.

Oltanızı suya atın gerisini ona bırakın

Deeper Smart Sonar PRO, suyun yüzeyinde yüzen balıkların görüntüsünü akıllı telefon ekranınıza aktarıyor. Balık bulma verilerine erişmenizi sağlıyor. Böylece daha kolay balık yakalıyorsunuz.

Haberin Devamı

Sinekleri uzaklaştıran taşınabilir kovucu

Kampı sevdirmeyen şeylerin başında sinekler geliyor. Taşınabilir sinek kovucu ise bu soruna bir çözüm getiriyor. Markette bulabileceğiniz elektromat tabletler ile çalışan Xiaomi Taşınabilir Sivrisinek Kovucu, herhangi bir USB adaptör ile kullanılabilir.

Temiz su içebilirsiniz

“LifeStraw Bireysel”in bir ucunu su kaynağına yerleştirip, diğer ucunu ağzınıza almanız, temiz su içmeniz için yeterli...

Kahve tiryakilerine...

Kahve bağımlıları için maceraları daha da keyifli hale getiren, Handpresso şarja ve elektriğe ihtiyaç duymuyor.

Duşunuzdan geri kalmayın

Artık kampta duş yapmak mümkün. Bu duşlar, güneş ışınlarıyla suyunu ısıtıyor.