Gazete Vatan Logo

Doçent'in kötü kaderi

Doçent olduğu gün kazada can verdi...

Doç. Dr. Süleyman Yaman Koçak, bir TIR’ın çarpması sonucu ağır yaralandı. Kendisine ilk müdahaleyi doktor olan eşi yaptı, ancak ağır yaralı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

AYDIN’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen acı olay şöyle gelişti: 30 Ağustos Zafer Bayramı tatili nedeniyle Aydın’ın Kuşadası’ndaki anne ve babasının yanına gitmek isteyen Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Süleyman Yaman Koçak (33) ve PAÜ Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Aile Hekimliği Bölümü Araştırma Görevlisi eşi Dr. Nilüfer Koçak (31), otomobilleriyle Nazilli’ye geldi. Çift, Bereketli mevkisinde bulunan ÖR-KOOP satış merkezinden peynir almak istedi.

İlk müdahaleyi eşi yaptı

Otomobili yol kenarına park eden ve çalışma yapılan bölünmüş yolda karşıya geçmek isteyen genç doçente, Can Çin yönetimindeki TIR çarptı. Ağır yaralanan doçente doktor eşi Nilüfer Koçak yaptı. Çağrılan ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Doç. Dr. Süleyman Yaman Koçak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Koçak’ın öldüğü gün doçent ünvanını aldığı öğrenildi.

Bölünmüş yol kurbanı mı?

Kazanın olduğu yerde asfalt çalışması yapıldığı bir yönün trafiğe kapatıldığı, diğer yönün ise ikiye bölündüğü öğrenildi. Doç. Dr. Süleyman Koçak’ın yolun bölündüğünü fark etmeden tek yön diye sadece bir tarafa bakarak karşıya geçmek istediği sanılıyor.

Haberin Devamı