Gazete Vatan Logo

DO&CO'dan THY açıklaması

Türk Hava Yolları'nın, uçaklarına ikram hizmeti veren DO&CO ile yollarını ayırdığına dair haberlerle ilgili şirketten yazılı açıklama geldi.

DO&CO'dan THY açıklaması

DO&CO tarafından yapılan açıklama şöyle:

"Türk Hava Yolları A.O. (THY) tarafından dün yapılan açıklamada, THY'nin İstanbul üçüncü havalimanına taşınması ile birlikte söz konusu havalimanında ikram hizmetleri tedariği ile ilgili olarak başkaca bir şirket ile görüşmelere başladığı ve THY'nin bu hususta bir iyi niyet anlaşması imzaladığı bildirilmiştir.

Bu kapsamda DO & CO AG, ne TURKISH DO & CO ortaklığının, ne de THY ile TURKISH DO & CO arasındaki ikram hizmetleri sözleşmesinin THY tarafından sonlandırılmadığını bildirir.

DO & CO AG hiç süphesiz THY'ye karşı taahhütlerini yerine getirmeye devam edecektir ve kendisini mevcut ortaklığa bağlı görmektedir.

Bu doğrultuda, DO & CO AG: Türkiye'deki anlaşmalarına ve yatırımlarına bağlı olduğunu, Türkiye'deki mevcut faaliyetlerine devam etme niyetinde olduğunu, DO & CO AG, TURKISH DO & CO'nun üçüncü havalimanında THY ikram hizmetleri sağlayıcısı olarak seçilmemesi durumunda dahi İstanbul üçüncü havalimanına önemli ölçüde yatırımlar yapmaya istekli olduğunu bildirir."

Haberin Devamı