Gazete Vatan Logo

DNA'ya göre Emrah, yüzde 99 Karaca'nın oğlu

İstanbul Adli Tıp Kurumu ünlü sanatçı Cem Karaca ile oğlu hakkındaki "nesep" tartışmasına son noktayı koydu...

İstanbul Adli Tıp Kurumu ünlü sanatçı Cem Karaca ile oğlu hakkındaki "nesep" tartışmasına son noktayı koydu. DNA testine göre; 27 yaşındaki Emrah Karaca'nın yüzde 99 sanatçının oğlu olduğunu açıkladı.

Karaca'nın mezarının açılmasına neden olan tartışma, sanatçının mirasının açıklanmasının ardından eşi îlkim Karaca'nın, "Emrah Karaca onun oğlu değil" iddiası üzerine başlamıştı. İlkim Karaca, Cem Karaca'nın "kısır" olduğunu belirterek, baba olmasının mümkün olmadığını öne sürmüştü.

Emrah'ın annesi dava açmıştı
Bunun üzerine Emrah Karaca'nın annesi ve ünlü sanatçının ilk eşi Feride Balkan. İlkim Karaca hakkında Bakırköy Adliyesi'nde tazminat davası açmıştı. Mahkeme bunun üzerine DNA testi için örnek alınmak üzere Cem Karaca'nın mezarının açılmasını kararlaştırmıştı. Rock müziğin efsane sanatçısının mezarı açılmış ve naaşdan alınan DNA örneği, test için Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti. Bu sırada ortaya çıkan görüntüler kamuoyunda tartışmalara yol açmıştı. İşte Karaca'nın hayranlarını üzen bu tartışma dün, adli tıp raporunun açıklanmasıyla sona erdi.

Haberin Devamı