Gazete Vatan Logo

DJ Lica, İstanbul'a geliyor

MUST, geleneksel yaz sonu buluşmasında “Shine Through” mottosuyla, 21 Eylül Cumartesi akşamı Londralı ünlü Dj Lica’yı ağırlıyor.

DJ Lica, İstanbul'a geliyor

İstanbul’un en popüler mekanlarından MUST, geleneksel şehre dönüşpartisinde Londra’dan gelecek ünlü Dj Lica ile yeni sezona “Merhaba” diyor. Burning Man ve Tulum gibi dünyaca ünlü festivallerde büyük ilgi gören; kısa zamanda Mykonos’un en ünlü kulüpleri Scorpios ve Void’nin sevilen isimlerinden biri olmayı başaran Estonyalı Dj, “Shine Through” mottosuyla 21 Eylül Cumartesi gecesi MUST’da setin başına geçecek.

Son zamanlarda uluslarası etkinliklerle de adından söz ettiren başarılı müzisyen; kendine özgü tarzıyla doğal ve eklektik deneyler yaparak büyük ilgi görüyor. Ayrıca davul ve ses detaylarıyla da öne çıkan Dj, dinleyenleri her defasında şaşırtıyor. Brezilya, ABD, israil, Mısır, Yunanistan ve Lübnan’da ciddi bir hayran kitlesi yaratan Lica; kısa zamanda Trikk, Audiofly, Maga, Apolonia, Laurent Lane, Birds Of Mind, Manthame, LUM, Bedouin, Santiago Garcia ve Blond:ish gibi dünyaca ünlü müzisyenlerle de aynı seti paylaştı.

İki eşsiz lezzet

Heyecanla beklenen gecede “Shine Through”nun iki eşsiz bölgeden doğan iki farklı karakteri de tanıtılacak. Yenilenen sonbahar menüsü ve kokteylleriyle büyük ilgi gören MUST’da nadir çavdar,su ve karakterin mükemmel birleşiminden doğan doğal, katkı maddesi ve ilave şeker içermeyen Polonya’nın iki yeni lezzetinin de keşfedileceği özel gece için şimdiden yerinizi ayırın.

Haberin Devamı