Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

DJ Doğukan Manço sahnede!

Dinleyenlerine sürprizleri de olacak

DJ Doğukan Manço sahnede!

Doğukan Manço... Bazılarımız müzik ustası Barış Manço’nun oğlu olarak tanısa da onu, o da bir müzik adamı... Başarılı remixleri ve DJ performansları ile adından sıkça söz ettirmeye başladı bile... Doğukan Manço, 14 Aralık Cuma gecesi 360East Moda’da muhteşem bir performans sergilemek için turntable’ın başına geçiyor, unutulmaz dakikalar sizi bekliyor…

Onu hepimiz çok yakından tanıyoruz. Bir müzik ustası ve idol olan Barış Manço‘nun oğlu Doğukan Manço… Amatör olarak ilgilendiği DJ’lik tutkusunu, 2011’de profesyonelliğe taşıyan Doğukan Manço çok özel bir performans sergilemek için 14 Aralık Cuma gecesi 360East Moda’da DJ kabininde yerini alacak. Tabi ki dinleyenlerine sürprizleri de olacak.


Babasının izinden giderek müzik çalışmalarına küçük yaşta başlayan ve başlarda amatör olarak DJ’lik ile ilgilenen Doğukan Manço, DJ olma hayalinin ilk adımını 2008’de, “Barış Manço” adına düzenlenen bir anma etkinliğinde attı. 2011 yılı itibari ile çalışmalarını profesyonel olarak sürdüren ve birçok organizasyonda yer alan Doğukan Manço, popüler müziğin yanı sıra Tech ve House ağırlıklı, Mançomix adını verdiği kendi remixlerinin bulunduğu performanslarını hem Türkiye hem de yurtdışında sergiliyor. Barış Manço’nun bugüne kadar duyulmamış vokalini de dinleme imkanı yakaladığımız ve büyük övgü alan Binlik Demlik adlı son single’ını 2012’de yayınlayan Doğukan Manço, çalışmalarına hızla devam ediyor. Eğlencenin ve müziğin ön planda olacağı 14 Aralık Cuma gecesi, 360East Moda’da misafirlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sunmaya hazırlanan DJ Doğukan Manço ile keyifli saatler sizi bekliyor.

Haberin Devamı