Gazete Vatan Logo
Magazin Dizilerin yıldızları

Dizilerin yıldızları

İşte ekranların en başarılı, en taze yüzleri...

Ekranların en başarılı, en taze yüzleri Elele için bir araya geldi!


PELİN KARAHAN
Kavak Yelleri” dizisinin ekranlarda yerini almasıyla birlikte son derece güzel, doğal ve sempatik bir kız ile tanıştık. Pelin Karahan’ın 17-18 gibi göstermesine aldanmayın, “Kavak Yelleri” yanılsaması... şu an 24 yaşında. En çok yemek yemeyi ve uyumayı seviyor. Tam bir Terazi burcu kadını. Çok kararsız, hafif dengesiz, zaman zaman da tutarsız olduğundan dert yanıyor. Bunların yanında şu sıralar çok aşık! “Yalnızlığı sevmeyen, aşktan beslenen biriyim” diyor.


ASLI ENVER
Tims Productions’ın ilgiyle izlenen dizisi “Kavak Yelleri”nin yıldız oyuncularından biri de Aslı Enver... O, bu işin altından hakkıyla kalkıyor, ne de olsa eğitimli oyunculardan! Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde bir yıl eğitim almış. Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü mezunu. Halen Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü 4’üncü sınıfta okuyor, set ile okul arasında mekik dokuyor. Onu diğer genç oyunculardan bir adım öne geçiren şeyin, kendiyle yarışının hiç bitmemesi olduğunu söylüyor. Evrensel düşünüp dünyadaki trendleri takip etmenin her şeyden önemli olduğunu vurguluyor! 24 yaşında olan Aslı, kendini sıcakkanlı, hassas, çekingen ve disiplinli olarak tanımlıyor. şarkı söylemek ve yemek yapmak en vazgeçilmez hobileri... Hayali ise, ülkesini oyuncu olarak yurt dışında temsil etmek!



İPEK ÖZKÖK
Gece Gündüz” dizisinin acar muhabiri ıpek, beş senedir ekranla iç içe... ıpek, aslında sunuculuk yapmaktan da keyif alıyor ve şu sıralar Kanal 1’de “Magazin 1” adlı programı sunuyor. 26 ‘sında olan yıldız, ekranla haşır neşir olmasını “kamera beni seviyor” diye açıklıyor.


İPEK YAYLACIOĞLU
Kendimi sürekli geliştiriyorum Heygirl dergisi tarafından düzenlenen “Kapak Kızı” yarışmasında ikinci olan ve hemen bir ajansa yazılan İpek Yaylacıoğlu, oyunculuğa ilk adımı “Ihlamurlar Altında” dizisi ile atmış. Onu en son Keremcem ile birlikte rol aldığı “Elif” dizisinde izledik. şubat ayında vizyona girecek olan “Başka Semtin Çocukları” filminde ise İsmail Hacıoğlu’nun sevgilisi rolünde izleyeceğiz! 24 yaşında olan İpek, oyunculukta başarılı olmak için “oldum” dememek gerektiğine inanıyor. Bu yüzden kendini geliştirmek için oyunculuk workshop’larına katılıyor, yurtdışına gitme planları kuruyor.


ÖZGE ÖZPİRİNÇÇİ
22 yaşında. Onu ilk olarak geçtiğimiz yaz “Cesaretin Var mı Aşka” dizisinde izleme fırsatı bulmuştuk. şu sıralar bir anne-kız hikayesinin anlatıldığı “Melekler Korusun” adlı dizi çekimleri için koşturuyor, dizide Hümeyra’nın kızını canlandırıyor. Oyunculukla Lise 2’nci sınıfta Amerika’da tiyatro yaparken tanıştığını söyleyen Özge, şanslı biri olduğuna inanıyor!


SEDA GÜVEN
Oyunculuk adına her şeyi yapmam 24 yaşındaki genç oyuncu, tekstil bölümünde okurken ve tasarımcı olma hayalleri kurarken, kendini bir ekran önü macerasında buluvermiş! “Ekmek Teknesi”nin son 13 bölümünde oynayarak dikkatleri üzerine çekmiş. Arkasından “Ateşli Topraklar”, “Elveda Derken” ve “Hepimiz Birimiz ıçin” dizileri gelmiş. 3.5 yıldır “Kurtlar Vadisi” dizisinin Eren’i Kerem Fırtına ile birlikte olan ve bir yıl önce nişanlanan Seda Güven, oyunculuk konusunda biraz tutucu: “Öpüşmem, sevişmem ve soyunmam. Beni diğer genç oyunculardan ayıran da bu sanırım!“

Haberin Devamı