Gazete Vatan Logo

Dizilerin prensesleri

Dizilerde başroller kadar dikkat çeken yardımcı oyuncular bir sonraki projelerinde esas kızlığa terfi ediyor. İşte o oyunculardan öne çıkanlar...

Dizilerin prensesleri

Ege Kökenli - Hedefi Hollywood

Oyunculuğa çocuk yaşta başlayan ve son olarak Kalp Atışı dizisinde rol alan Ege Kökenli lise yıllarında 5 sene Fransızca tiyatro ekibinde yer alarak kendini geliştirdi. 24 yaşındaki oyuncu Haliç Üniversitesi’nde konservatuvar eğitimine devam ediyor. Türkiye dışında Orta Doğu ülkelerinde de sevilen oyuncunun hedefi yabancı yapımlarda da kendini göstermek. Tiyatro oyunlarında rol almaya da özen gösteren oyuncu Sessizlik oyunuyla da izleyicinin karşısına çıkıyor.

İlayda Akdoğan - Hem yazıp hem oynamak istiyor

Oscar adayı ‘Mustang’ filmiyle yıldızı parlayan ve dünya çapında tanınan İlayda Akdoğan, Dolunay’da rol alıyor. 19 yaşındaki İlayda üniversitede oyunculuk ya da sosyoloji eğitimi almak istiyor. Akdoğan yaşadığı Oscar tecrübesinden sonra Emma Stone, Kristen Stewart, Eddie Redmayne, Leonardo Dicaprio ile kamera karşısına geçmenin hayalini kuruyor. Sadece oyunculukla kalmayıp senaryo da yazmak istiyor.

Pelin Uluksar - Her geçen gün rolü artıyor

No 309’da ilk kez kamera karşısına çıkan Pelin Uluksar Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde okuyor. 23 yaşındaki Pelin sanatın birçok dalıyla ilgileniyor. Bale, piyano ve resim eğitimi de alan oyuncunun hayali bir dramda rol almak.

Haberin Devamı

Hazal Şenel - Büyüdü ve imaj değiştirdi

Oyunculuğa Selana dizisiyle başlayan ve Pis Yedili ile devam eden Hazal Şenel’i herkes kıvırcık saçlarıyla tanıdı. Ancak Şenel yeni dizisi İki Yalancı için değiştirdiği imajıyla son dönemin dikkat çeken ismi oldu. İki Yalancı için daha dişi ve seksi bir görünüme kavuşan 25 yaşındaki oyuncu yüzme dışında bale ve halk oyunlarıyla ilgileniyor. Bir sonraki projesinde sert bir karakteri oynamak istiyor.

Özgü Kaya - Opera okudu oyuncu oldu

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Şan Bölümü’nde okuyan Özgü Kaya, Adı Efsane dizisi ile tanındı. Müzik ve oyunculuk dışında dans da Kaya’nın en sevdiği şeylerden biri. Profesyonel anlamda Tango yapan 22 yaşındaki oyuncu kariyerine oyunculukla devam edeceğini söylüyor. Özgü Kaya, Adı Efsane dizisinde söylediği şarkılar ve sesiyle de büyük beğeni topluyor.

Haberin Devamı