Gazete Vatan Logo

Dizilere savaş açmıştı!

'Başbakan duy bu sesi...'

ANTALYA’da bir işadamı tarafından dolandırıldığını iddia edip, 30 metre yüksekliğindeki baz istasyonu direğine çıkan turist rehberi 35 yaşındaki Ömer Faruk Bildirici, zabıta amiri ve psikoloğun ikna çalışmasını, gazetecilere vermek üzere el kamerasıyla görüntüledi.

Antalyaspor Kavşağı’ndaki baz istasyonu direğine saat 06.00 sıralarında bir kişinin çıktığını görenler, durumu ’155 Polis İmdat’ hattına bildirdi. Olay yerine polis ekipleri, itfaiye ve ambulans görevlileri sevk edildi. Polisle telefonda görüşen Ömer Faruk Bildirici, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne iş yapan bir işadamının kendisini dolandırdığı için istasyona çıktığını, dolandırıcılığı Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’a anlatmak istediğini söyledi. Başkan Akaydın’ın toplantıda olduğunun öğrenilmesi üzerine Belediye Zabıta Müdürü Haluk Özkan, ikna etmek için olay yerine geldi.

KAMERA İLE DETAY ÇEKTİ

Antalya İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan gönderilen aracın merdivenine bir psikolog ile birlikte binen Haluk Özkan, Mustafa Akaydın ile kendisini görüştüreceğini söylediği Ömer Faruk Bildirici’yi inmeye ikna etti. Ömer Faruk Bildirici bu sırada elindeki kamera ile itfaiye aracı merdivenindeki grubu görüntüledi. Ömer Faruk Bildirici, Haluk Özkan’ın yukarı çıkışını ve kendisiyle konuşmalarını da kameraya kaydetti.

Merdivene geçerek aşağı inen Ömer Faruk Bildirici, "Sahtekar işadamı M.E.’yi Mustafa Akaydın’a şikayet etmek için buraya çıktım. Görüntüleri de basın mensupları için çektim" dedi. 112 ambulansı içinde kontrolü yapılan Ömer Faruk Bildirici, ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

KONYA’DA DA DİREĞE ÇIKMIŞTI

Ömer Faruk Bildirici, geçen Mart ayında da Konya’da bir GSM şirketine ait baz istasyonu direğine çıkmıştı. Bildirici’nin yaklaşık 5 yıl önce kaza sonrası servise çekilen aracına çıkan fatura, taraflar arasındaki anlaşmazlık nedeniyle ödenmeyince, olay mahkemelik oldu. Aracının, motor ve elektrik aksamı sökülmüş halde otoparkta bekletildiğini söyleyen Bildirici, direğe çıkarak durumu protesto etmişti.

İKİ DİZİYE SUÇ DUYURUSU

Öte yandan Ömer Faruk Bildirici, tarihi değerlerle alay edildiği gerekçesiyle ’Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin yönetmenleri ile ’Harem’ adlı dizinin senaristi Gani Müjde hakkında da Konya’da savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Haberin Devamı